2019 m. sausio 17 d., ketvirtadienis

Procesoriaus gedimai

Procesoriaus gedimai

Kiekviena pagrindinė plokštė palaiko nedidelį procesorių skaičių, todėl prieš pirkdami CPU pasitikrinkite motininės plokštės gamintojo svetainėje ar jis tikrai tiks. Kaista procesorius , žaidimuose kadrai per sekundę taip pat nenustygta vietoje. Kompiuterių gedimai ir. Klausimas dėl procesoriaus ir vaizdo plokštes? Ar tinka šis derinys procesoriaus ir vaizdo plokštės.


Procesoriaus gedimai

Labai didelė dalis kompiuterių pirkėjų renkantis kompiuterį žiūri ne į tuos „ skaičiukus“ į kuriuos vertėtų atkreipti dėmesį. Kalbu apie tai, kad daug kas atkreipia . Darbo atmintinės klaida. Klaidingi darbo atmintinės pirmieji KB. Sisteminio laikrodžio gedimas. Sudegęs procesorius sugeba „sudeginti“ pagrindinę plokštę, ją pertvarkyti naujas kompiuteris pavojinga.


Nustatyti procesoriaus gedimus namuose yra sunku ir . Tuo pačiu, „Intel“ primena, kad procesoriaus darbo dažnio ir . Retesniais atvejais, galimi pagrindinės plokštės ar procesorius gedimai , kietojo disko pažeidimai, tuomet remontas užtruktų nepalyginamai ilgiau. Anksčiau taip nebūdavo. Todėl jei sugedo motininė plokštė, mes siūlome ją remontuoti.


Vaizdo plokštėje būna įmontuotas atskiras vaizdo procesorius , vaizdo atmintis ir kt. Paprastai visi vaizdo plokštės gedimai būna programiniai. Kaip dažnai reikia išvalyti dulkes iš kompiuterio?


Kokios pasekmės gali būti nevalant dulkių iš kompiuterio? Termopasta ant procesoriaus. Dulkių valymas ir procesoriaus termo pastos pertepimas, nuo €. Aušintuvo remontas, nuo €. Apipilto kompiuterio plovimas, nuo €. Atliekame stacionarių ir nešiojamų kompiuterių gedimų diagnostiką.


Procesoriaus keitimas (CPU) nuo €. Nešiojamojo kompiuterio procesoriaus keitimas. Suteiksime mėnesių garantiją, pakartotinį gedimą pašalinsime visiškai nemokamai arba grąžinsime 1 . Dauguma „Core i7“ centrinių procesorių naudojamų staliniuose kompiuteriuose šiuo metu turi keturis branduolius, tačiau rinkoje tikrai gausu . Gal,kas tūrėjot kokių gedimų ir juos likvidavot,arba remontavo kiti,bet. Juose dedami galingi procesoriai , bet vaizdo plokštės gana silpnos ir nors. Intel procesoriai labai atsparūs temperatūrai ir dėl to gedimai būna kituose . Kaby Lake“ temperatūros šuoliai nėra gedimas.


Dažniausias gedimas dėl per didelės karščio yra vaizdo lusto gedimas. Tokie gedimai – vieni iš dažniausiai pasitaikančių, nes atrodo, kad įrenginys. Sumažėja triukšmas ir šaltinio gedimo tikimybė. Pagrindinio kompiuterio procesoriaus CPU keitimas (Galimas ne visais atvejais), 4. Paslauga, Kaina, Jeigu perkama pas mus.


Procesoriaus gedimai

Gedimo nustatymas, Eur.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai