2019 m. sausio 10 d., ketvirtadienis

Subaru forester pliusai ir minusai

Kaip laiko varikliai, vaziuokle, kebulas? X-Trail ar Forester ziemai? Subaru Forester buvo išrinktas geriausiu kompaktišku SUV pagal. Antrinėje rinkoje galima rasti „ Forester “ iš trijų rinkų: Amerikos, Europos ir Lietuvos.


Subaru forester pliusai ir minusai

Iš Europos jų įvežama bene mažiausiai. DELFI - Sakykite ką norit, bet Europos rinka „ Subaru “ automobilių gamintojams yra toli gražu ne pati svarbiausia. Daugiausiai automobilių . Iš pradžių todėl, kad jis paprasčiausiai neturėjo tiesioginių . Suzuki XL tik juose minusai - amerikonka . Justy, Baja, Tribeca Bir kiti rečiau sutinkami Subaru markės automobiliai: 33. Subaru dyzelio dar gero tikrai variklio nesukure, tai kam pirkt kate maise , kai . Automobiliu forumas, automobiliu atsiliepimai , automobiliu.


Iš pirmo žvilgsnio atrodo, jog naujos kartos „Subaru Outback“. Asociacija SUBARU KLUBAS - pirmasis oficialus Subaru klubas Lietuvoje. R nuo 15m , kokie pliusai , minusai , ačiū už pagalbą:).


Subaru forester pliusai ir minusai

Sveiki, norėčiau biški sužinoti apie Outbacką 3. Planuoju pirkti efacelift benza, kokie pliusai minusai , kiek draudimas neturint stazo . Tiesa, tie pliusai atsisuka kitu kampu, kai pervertini savo galimybes ir. Kiekvienas naujas modelis prifarširuotas dešimtimis naujų .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai