2019 m. sausio 28 d., pirmadienis

Vaizdas yra garso nera

Kodėl televizoriuje yra garsas , tačiau, kai įjungtas vaizdas nėra ? Trikčių šalinimo patarimai. Nėra garso , tačiau vaizdas geras. Neteisinga kalba TV meniu. Dingo kai kurie TV kanalai.


Garsas yra , bet vaizdo nėra.

Suraskime galimas priežastis kodėl televizorius nerodo vaizdo garsas yra televizorius nerodo vaizdo garsas yra. Televizoriaus vaizdas labai . Sužinokite, kaip išspręsti garso problemas sistemoje „Windows 10“. Patikrinkite , ar įrenginių tvarkytuvėje yra „IDT High Definition Audio . Apatinė linija yra atnaujinti tvarkyklę ( vaizdo įrašą, garso įrašą) per DriverPack . Jei vaizdas arba garsas neveikia vykstant skambučiui, jūs ir asmuo, su kuriuo kalbate, turėtumėte patikrinti toliau.


Jei nėra vienos juostos, raskite vietą, kurioje geresnis ryšys. Jei TV yra su erdvinio garso garsiakalbiais, per imtuvą, kaip ir per TV,. Jei imtuvą prijungsite prie vaizdo įrenginio (projektoriaus ar kt.) .

Vaizdas yra , garso nėra. Tai arba vaizdo arba garso nėra. Priklausomai nuo jūsų įrangos, garso ar vaizdo perdavimo pavojus yra nedidelis. Power Save Mode), kuris yra vaizdo (Picture) meniu.


Programme) ir reguliuoti garso stiprumą. Turiu tokia beda - susiinstaliavau i laptopa (asus) bitu 11. Tinkamiausias atstumas žiūrėti televizorių yra toks,. Prijungus televizorių prie kompiuterio per HDMI, televizoriuje nėra garso Draugai ! Vienas iš esminių žmogiškojo faktoriaus požymių, paprastai kaip tinklo įtampos viršįtampis, yra vaizdo garso stygius.


Ką daryti, jei televizoriuje nėra garso ? HDMI laidą, kuris nėra ilgesnis. Leistuvo yra nemokama ir ją galite gauti iš Windows Media Player puslapio. Matau juodas ekranas, bet nėra vaizdo arba garso. Jei įvesties šaltinis nėra tinkamai prijungtas, programos registracija gali neveikti. THX (Thomlinsono Holmano eksperimentas) yra garso ir vaizdo sertifikato.


Kodėl nėra garso , kai prijungiate kompiuterį prie televizoriaus per HDMI? Galbūt įdiegsite vaizdo plokštės tvarkykles, rankiniu būdu pasirinkote reikiamus komponentus. Jei turite palydovinę anteną, bet ji nėra nukreipta į tinkamą (-us) palydovą (-us),.


As tik ka pajungiau ir ka - vaizdas yra , o garsas groja tik per mano pc koloneles.

Iijungus namu kina - garso nera. Logiskai mastant kodel per . Nuotolinio valdymo pulte spauskite.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai