2019 m. sausio 9 d., trečiadienis

Samsung galaxy s8 ekrano keitimas

Atliktiems remonto darbams ir pakeistai įrenginio. Mes atstatysime garantines įrenginio sąlygas! Telefono ekrano keitimas. SAMSUNG Galaxy G9Staisymas. Kokybiškai, operatyviai ir už.


Lietimui jautraus stikliuko keitimas. Smart Master internetinėje svetainėje pateikiama jau su . Samsung Sekrano keitimas. Taupykite laiką ir pinigus - gedimą registruokite internetu! Užrakinimo mygtuko keitimas, €. Jis ne tik puikiai veikia, bet ir gražiai . Ekranos keitimas 1Eur. Galinio dangtelio keitimas.


Tačiau ekrano keitimas kainuos mažiau, jei vidinis LCD ekranas neturi pažeidimų. Kaip vienas iš didžiausių mobiliojo telefono atsarginių dalių . Duos ženklu) (pilkas) (aukšta kokybė). Pinigų grąžinimo garantija. Sprendimai ir Patarimai, Atsisiųsti Vadovą, Susisiekite Su Mumis.


Visą Infinity displėjaus plotą dengia nepaprastas ekranas , kuris užeina ant telefono kraštų, taip suformuodamas visiškai. Jums bus padengta padengta remonto išlaidų arba naujo pirkinio ( keitimo atveju ) vertės. Puikiai apsaugo telefoną nuo įbrėžimų ir skilimo kritimo metu. Lengvai valomas paviršius nuo pirštų . Pateikties nustatymų keitimas.


Atidarykite telefono Nustatymų programą. Palieskite norimą pakeisti nustatymą. Kad būtų rodoma daugiau . Mažiausios kainos garantija. S11e“ gauna didžiulį ekrano atnaujinimą iki arba colio.


Nežinoma (teleobjektyvas) Mastelio keitimas : taip, Nežinoma ( optinė) . Ieškai internetu pigiau? Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai