2018 m. rugpjūčio 6 d., pirmadienis

Šaldymo vitrinos naudotos

Gaminame saldymo vitrinas lauko prekybai pagal uzsakima , montuojame saldimo vitrinas ir saldymą auto parduotuvėse su apšvietimu , dinaminiu saldymu. Parduodame naudotą šaldymo vitriną LINDE. Visi saldymo vitrina skelbimai - saldymo vitrina skelbimų paieškos rezultatai Alio.


Šaldymo vitrinos naudotos

Horizontalios šaldymo vitrinos : . PREKYBINĖ ŠALDYMO ĮRANGA. Lietuvos įmonių katalogas. Vitrinos yra Šiauliuose. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.


Ant stalviršiaus pastatoma maža šaldymo vitrina LCT-CR lenktu priekiniu stiklu. Klaipėda Įkelta: vakar. Naudotas Huawei P, būklė gera. UAB „Daikra“ siūlo platų vėdinimo, šildymo bei šaldymo įrenginių ir šaldytuvų asortimentą, kondicionierių remonto paslaugas, kokybišką aptarnavimą bei . Universalios nerūdijančio plieno ingredientų virtinos su stiklu gali būti naudojamos kavinėse, parduotuvėse ir yra skirtos įvairiems patiekalams pristatyti , . Komercinė šaldymo įranga – tai įvairios šaldymo vitrinos , priesieniai, šaldymo salos prekybinėms. Taip pat dirbame su naudota šaldymo įranga iš Vokietijos.


Šaldymo vitrinos naudotos

Sald deže 210x80xHKAINA 320EUR yra vnt sald vitrina 195x126x h 125. Prekyba naudota ir nauja prekybinė įranga parduotuvėms. UABLiunitas Prekybos įranga, projektavimas ir montavimas. Snaigė, Liebherr, Zanussi ir kiti prekės ženklai su mėnesių garantija! Spalva: Inox Pastatoma ant stalviršio arba galima įleisti į stalviršį nesunkiai pašalinus priekinį skydelį.


Kepyklų įranga, šaldymo įrenginiai, plovimo įranga, koldunų gaminimo įranga,. Pramoniniai šaldytuvai Greitojo (šokinio) aušinimo ir . Mažmeninė prekyba naudota bei nauja kavinių ir restoranų įranga pvz. Cheminiai priedai šaldymo technikos remonto darbams (dažai, klijai, skysčiai) Šaldytuvų ir šaldymo technikos remonto įrankiai, .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai