2018 m. rugpjūčio 27 d., pirmadienis

Doro telefonai

Parduotuvėje turime daugiau nei modelių. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Mobilieji telefonai Doro. Išsirinkite už patrauklią kainą.


Doro telefonai

Išmanusis telefonas turi (1cm) įstrižainės ir 8x. Doro Liberto 8kaina eu. Telefono korpuso spalva: Juoda. Sužinokite karščiausias naujienas, patarimus bei skaitykite įvairių telefonų . Greitai ir patogiai raskite žemiausią kainą.


NEMOKAMAS pristatymas per 1-d. Taip, kad telefonas išsijungtų. Jeigu SIM kortelė galioja, tačiau apsaugota PIN (asmens atpažinimo) kodu, ekrane rodoma Įveskite SIMPIN.


Doro telefonai

Ieškantiems patogiausios ir paprasčiausios galimybės skambinti bei rašyti žinutes. Dideli klavišai, net 83 . Prekių palyginimas (0). Rikiuotė: Standartinė . Visi telefonai doro skelbimai - telefonai doro skelbimų paieškos rezultatai Alio.


Pristatymo terminas: 6-darbo dienos . DORO Primo 2beige 1LTL. Parametrai: Display resolution: 3x 2pixels. Lietuvos įmonių katalogas.


Doro telefonai

Touch sensitive screen: N Flash card support: Y Compatible memory cards: MicroSD (TransFlash) Built-in . Samsung mobilieji telefonai (parduoda, siūlo) Vilniuje skelbimas: Geriausias išmanusis telefonas senjorams! Labai paprasta naudoti. Yra Emergency mygtukas . Ismanieji, mobilieji telefonai ir priedai. Nupirkau šį telefoną senyvo amžiaus žmogui. Galvojau bus paprastas telefonas , kaip prieš daug metų buvo kiti.


Diplotop renka nuomones apie produktą ir apskaičiuoja rezultatus už tvirtumą,veiksmingumą, patikimumą ir vertę. Ne kiekvienam ir ne visada bus reikalingas brangus telefonas , kurio savybės vistiek nebus iki galo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai