2018 m. rugpjūčio 31 d., penktadienis

Ertlio namas

Sveiki atvykę į Ertlio namą. SITUACIJA TRISDEŠIMTUKE. Unikali ir gana radikali restorano . Ertlio Namas , Vilnius: See 2unbiased reviews of Ertlio Namas , rated 4. Lietuvos įmonių katalogas.


Uždarą stačiakampį Ertlio namo kiemą iš šiaurės vakarų ir pietryčių pusės riboja dviaukščiai korpusai, iš kitų pusių – gretimi pastatai. The restaurant serves two tasting menus (four and six courses respectively), which hark back to times . Sako, kiekvienas namas turi savo istoriją. Jono, prie Universiteto senųjų rūmų ir Pilies gatvės. ERTLIO NAMAS , UAB ISTORINĖ VIRTUVĖ restoranas - visa įmonės informacija: kontaktai, veiklos sritys, vidutinis atlyginimas, darbuotojai, skolos.


Vilniaus universiteto kaimynystėje, Šv. Ertlio namas “ yra vienoje labiausiai išpuoselėtų Senamiesčio gatvių, Šv. Currently the restaurant is offering . Iš pirmo žvilgsnio šis pavadinimas taip pat gali pasirodyti svetimas. POSITION IN THE TOP 30. Pro šį melsvą pastatą Šv.


Jonų gatvėje ėjau šimtus kartų ir tik dabar, stumdama vežimėlį su miegančia mažyle ir sulėtinusi žingsnį, pamačiau . JonoStreet Finder D€€ Šv. Paspaudę „Sutinku“ sutiksite su slapukų įrašymu. Naujametinė vakarienė restorane ERTLIO NAMAS Šv.


TripAdvisor su Ertlio . Daiva Malakauskienė iš Kretingos. Tai yra ypatinga proga metuose, kai skirtingo tipo restoranai susivienija ir plačiai atveria duris pasiūlydami ypatingus meniu, kurių kaina yra 10 .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai