2018 m. rugpjūčio 7 d., antradienis

Karoliukai urmo baze kaunas

Karoliukai urmo baze kaunas

Papuoškite rankų darbo papuošalus, rūbus ar kitus aksesuarus karoliukais. Blizgūs ir matiniai, įvairių spalvų karoliukai – net keliose „ Urmo “ parduotuvėse. Mūsų tikslas – kad sugalvoję pirkti karoliukus ir kūrybai reikalingas.


Ačiū ( Vika iš Kauno ). Gintariniai karoliukai , Shamballa karoliukai , Stikliniai, Akmenys. Akmens skalda, Koralai, Kriauklės, Gėlavandeniai perlai. Karoliukai , akmenėliai, papuošalų vėrimo priemonės, dirbiniai iš metalo, . Man tai patinka pavaikščiot po parduotuves ir paieškot karoliukų ir pan.


O karoliukus as siunciuosi. Kaune urmo bazeje yra super parduotuve, labai didelis pasirinkimas. Vienetines Apyrankes , Ranku Darbo Apyrankes Kaune. Apyrankes,pagamintos is naturaliu akmenuku, keramikos, swarovskio kristalu karoliuku ,perliuku, . Kartingai Kaune prie Urmo Bazės.


Karoliukai urmo baze kaunas

Nuotakos puokštė iš karoliukų. Stiklą perkuosi urmo bazėje ar vilijampolės turguje. Kaune žinote kokią gerą parduotuvę ar kokią e-parduotuvę? Kurkite gražiausius rankdarbius, o karoliukų ir priedų įvairių galite įsigyti pas mus Kaune , PM Urmas ,vak.


KAUNAS , PM Urmas , vak. Sutažas – sutažo parduotuvės ( Kaune , internete). Urmas “, raudonas pasažas, salė, vieta. Gaminu ir kuriu Papuošalus Kaune , jau metai, turiu rekomendacijų. Gaminu iš įvairių Veriamu karoliuku , esu grezusi Gin.


Papuošalų parduotuvėje Kauno urmo bazėse kasininke dirbusi Laura prisipažįsta,. Taigi taip ir negalėjau išmesti iš galvos karoliukų – gimė idėja įkurti savo prekinį . Reikia turėti mažų karoliukų , keletą didesnių karoliukų , plonos vielutės,. Urmo bazė , vakarinė galerija, prekybinė salė Nr. Po ilgos pertraukos nusprendėme, kad būtu super betmenam išlįsti į naktinį Kauną ,tad visų norinčių e60/laukiame urmo bazės aikstelėje 22h,kolona pajudes .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai