2018 m. rugpjūčio 23 d., ketvirtadienis

Patalynė

Patalynė

Viskas ko reikia Jūsų stilingam ir komfortiškam miegui. lino, šilko, satino, medvilnės bei sintetinės patalynės patrauklia kaina. Taupyk laiką ir pinigus! Jysk internetinės parduotuvės už geriausią kainą! Miegamojo tekstilė visai šeimai!


Aukščiausios kokybės patalynės komplektai, su naujausių tendencijų įkvėptais įspūdingais raštais. Užeikite ir pamatykite! Lengva nugrimzti į saldų miegą jaukiame ir stilingame miegamajame! Miegodami praleidžiame labai daug laiko, tad ir visus miegamojo akcentus . Vienas didžiausių patalynės komplektų asortimentų visoje Lietuvoje. NEMOKAMAS pristatymas daugeliui prekių.


Antklodės, pagalvės, pledai, lovatiesės kt. Jūsų patalynė tai sudėtinė interjero dalis, todėl svarbu priderinti jos spalvą prie bendrojo stiliaus. Iš gausaus mūsų asortimento rinkitės vienspalvius arba margus. Siūlome gausiausią satino patalynės komplektų pasirinkimą. Vienas iš gero miego veiksnių – Jūsų individualius poreikius tenkinanti kokybiška patalynė.


Patalynė

Rinkdamiesi patalynę , įvertinkite ne tik dizainą, tačiau ir audinio . Gausus nuostabaus grožio 3D patalynės komplektų pasirinkimas gera kaina. Kokybiški patalynės komplektai. Avytė“ – tai vieta, kur gimsta tik Jums siūti, jaukumu ir šiluma pripildyti patalynės komplektai. Patalynė stilingam miegui. Pas mus rasite patalynę tik iš natūralių audinių, pasiūtą keliant . Siuvame pagal individualius užsakymus, galime siuti nestandartiniu matmenu užvalkalus.


Gaminame patalynės užvalkalu komplektus. Flax kolekcijos lininė patalynė pasižymi išskirtiniu audinio minkštumu ir švelnumu. Satinine - Originali patalynė.


Patalynė

Pamirškite ką žinojote apie lino gaminius – esą jie kieti ir šiurkštūs. Dviguliai, vienguliai, minkšti, spalvingi, stilingi – visi patalynės komplektai ir užvalkalai vienoje vietoje. Stilinga patalynė išskirtiniam interjerui. Originalaus dizaino satino patalynė , antklodės, užvalkalai ir audiniai. Klasikiniai ir modernūs sprendimai.


Ieškote patalynės iš natūralaus pluošto? Plačiame asortimente rasite tai, ko ieškote. Perkelio patalynė ir lininė patalynė namams. Pasinerkite į miegą apsupti gamtos.


Išskirtinės kokybės PATALYNĖ. Visi mūsų patalynė kuriama atsižvelgiant į tai, kas svarbiausia pirkėjui – išskirtinis dizainas, įvairus medžiagiškumas ir, žinoma,.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai