2018 m. gegužės 21 d., pirmadienis

Vilniaus verslo kolegija studijos

Verslo vadyba ir marketingas Team Academy metodu. ATNAUJINTOS INFORMATIKOS, SOCIALINIŲ IR HUMANITARINIŲ MOKSLŲ STUDIJŲ PROGRAMOS VILNIAUS VERSLO KOLEGIJOJE: . Studijų programa, NL, I. Humanitariniai mokslai. AUKŠTAS įsidarbinimo rodiklis pagal specialybę.

Pagrindinį dėmesį skiriame specialybės dalykams. VVK vykdo studijų programų, kuriose studijuoja 5studentai ir dėsto . Filologija pagal kalbą. Dieninės ir neakivaizdinės studijos.


Darbo laikas ‎: ‎I-V 08. Trumpas aprašymas: Jau daug metų kolegijos absolventai yra paklausūs Šalies ir regiono darbo rinkoje. Net jų sėkmingai Įsidarbina, kuria ir vysto savo . Unikalios studijų programos: cheminė analizė, dietetika, kūrybiškumas ir verslo inovacijos, lietuvių gestų kalbos vertimas, elektroninio .

VVK absolventas, „KRKA Lietuva“ direktorius apie studijas VVK ir karjerą. Specializacijos: įmonės finansų valdymas, marketingo valdymas, finansų valdymas, dalykinių tekstų vertimas raštu, . Aukštosios koleginės studijos. Kolegiją apgaubė kalėdinė. Makauskaitės- Galaburdės istorija: po studijų – į vadovės pareigas. Skelbiamas papildomas . Fizinių mokslų studijų sritis.


Klaipėdos valstybinės kolegijos Alumni klubas kviečia į kiną! Pristatome SMK logotipo generatorių. Socialinių mokslų kolegija. Papildomosios studijos.


KVIEČIAME STUDIJUOTI VILNIAUS VERSLO KOLEGIJOJE Daugiau . KTU yra vienas didžiausių technologiškųjų universitetų Baltijos šalyse ir viena iškiliausių bei lyderio pozicijas užimančių aukštųjų mokyklų Lietuvoje. UK Verslo ir technologijos fakulteto aprangos dizaino ir technologijų studijų. Utenos kolegija naujus studijų metus pradėjo šventiniu renginiu – šiltais ir . Maitinimo paslaugų rinkodara ir ,,Maitinimo įmonės verslo planas.


Ignaco Lojolos kolegija.

Lietuvos kolegijos siūlo profesinio bakalauro laipsnį, kuriam įgyti numatoma studijų. Fizikos ir programinės įrangos laboratorija. Tarptautinė teisės ir verslo.


Kaip verslo įmonių parama prisideda prie šiauliečių gerovės. Prieš valandas - IŠNUOMOJAMOS 32. Aplink daug verslo centrų, žinomų įmonių biurų. Neringos Čereškevičienės įmonė TELE BIM BAM studija.


Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegija. Vilniaus dizaino kolegija.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai