2018 m. gegužės 3 d., ketvirtadienis

Kino nuoma

Andersenas gal ir nebūtų patikėjęs, bet „Pasaką“ galima išsinuomoti. Mes nuomojame jaukias ir patogias sales viešiems ir uždariems renginiams, . KINO DELI salės nuoma – tai kino ir gyvenimo delikatesai Jūsų renginiui! Kiek kainuoja kino salės nuoma ? Darbo dienomis nuo iki val.

SUKURTA DRAUGE SU KINO TEATRU „PASAKA”. Nuomojame vietų kino salę uždariems kino seansams, asmeninėms šventėms ar kitiems. Užsakymus salės nuomai priimame ne vėliau kaip dienų iki.


Titulinis Nuoma Lauko kinas. D mapping, kino teatrų įrengimas, led ekranų nuoma , interkatyvus sprendimai, 3d vizualizacija. Cinema Club - kino nuomos internete klubas.


Baltijos šalių filmų nuomos svetainė, kurioje visus geriausius bei mėgiamiausius filmus galite išsinuomoti ir . Jaukus kino baras yra įsikūręs kino centro „Forum Cinemas Vingis“ 5-ajame aukšte visai šalia balkono į Didžiąją salę.

Forum Cinemas“ siūlo patrauklią ir klientų pamėgtą paslaugą – specialų uždarą kino filmo seansą, kurio metu galima organizuoti . Reklama kino centre: CINAMON Kaunas MEGA. Romuva”, tai ne tik tradicinė kino teatro erdvė. Startavo nauja kino filmų platforma CinemaClub. Lietuvos įmonių katalogas.


Adresas ‎: ‎Mokslininkų g. Daug plačiau nei kada nors. Kviečiame susipažinti su. Projektoriaus nuoma – siūlome išsinuomoti aukštos kokybės BENQ, EPSON. CINESKOPĖ, UAB Video ir kino kamerų nuoma. Kino ir konferencijų salė.


Meno avilio kursai pakvies įsigilinti į dokumentinio kino kūrimo paslaptis. Tyrinėsime dokumentinio kino šaknis, raidą, svarbiausias kryptis ir šiuolaikinį . TELIA PLAY - tai TELIA televizija išmaniuosiuose įrenginiuse. Leidimai filmavimams, fotografavimams.


Vilnius Film Cluster is an alliance of leading film and TV production and production services companies.

Automobiliu nuoma filmavimams. Salės nuoma su mažuoju įgarsinimo komplektu. Jau nuo šių metų spalio mėnesio visi šios televizijos žiūrovai, užsukę į virtualią vaizdo nuomą (VVN) arba. UAB „Forum Cinemas” nuomos ir nuosavybės teisės įmonė valdo kino centrus „ Forum Cinemas Vingis” bei „Forum Cinemas Akropolis” Vilniuje bei kino centrą . Ilgesniam laikotarpiui taikomos nuolaidos! RANGOS CHARAKTERISTIKA: Žaidimų kompiuteris:.


MC kino salė – išskirtinės architektūros erdvė kino ir videofilmų peržiūroms ir kitiems renginiams. Didžiausia nepriklausomų filmų platintoja Baltijos šalyse „ACME Film “ savąją istoriją. DVD leidėjais ir skaitmeninės video nuomos paslaugų teikėjais. Poilsis, patalpos nuomai , įvairios pramogos, kaimo turizmas, aktyvus laisvalaikis,. DVD filmų nuoma Šiauliuose, Žalgirio g. BoųHoe 6Kopo o6MeHHbIV nyHKT MeTpo 6oIIbHMLla aBTo3anpaBKa aETOCTO9– HKa filmų nuoma (m) cirkas (v) zoologijos sódas (v) kino teatras (v).


Cineskope – profesionalios kino ir skaitmeninių kamerų technikos nuomos kompanija. Savaitinis kino klubas – tai patogi video nuoma , suskirstyta į filmų,.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai