2018 m. gegužės 10 d., ketvirtadienis

Dvivietis rasomasis stalas

Dvivietis rasomasis stalas

Naudotas, tačiau labai geros būklės medžio masyvo stalas (uosis). Gali būti naudojamas kaip pietų arba dvivietis rašomasis stalas. Rašomasis stalas – būtinas baldas mokyklinio amžiaus vaiko kambaryje. Berry rašomieji stalai – įvairiausių modelių ir skirtingų stilių. Stilingas klasikinio stiliaus.


Dvivietis rasomasis stalas

Apdaila: Plastikiniai, Medžio drožlių plokštės (MDP). Funkcionalus ir elegantiškas rašomasis stalas PORTO - patogi ir tinkamai įrengta. Suderinti kelias funkcijas vienoje patalpoje jai padeda modernūs svetainės ir biuro baldai: rašomasis stalas ALEX, atviros lentynos EKET ir komodos su stalčiais . Paprasto dizaino, funkcionalus bei praktiškas dvivietis rašomasis stalas. Visi dvivietis rasomasis stalas skelbimai - dvivietis rasomasis stalas skelbimų paieškos rezultatai Alio. Metalinis rėmas yra nereguliuojamas.


Jūsų patogumui kambaryje yra plokščiaekranis televizorius, telefonas, elektroninis seifas, mini baras, rašomasis stalas , šviesai nepralaidžios užuolaidos, . Staliukas, fotelis, rašomasis stalas , YRA. Dalis kambarių su prieškambariu, YRA. Dušas, tualetas (kambarys su vonia), šildomos vonios grindys, YRA. Mėlynas dvivietis rašomasis darbo stalas vaikams su stalčių spintele. Vaizdas iš priekio vivaldi.


Privatus vonios kambarys. Apstatymas: dvivietė lova. Svetainės erdvė (sofa, kavos staliukas) Drabužinė, pakabos. Dvivietis reguliuojamas mokyklinis stalas Jonas.


Nemokamas bevielis internetas, YRA. Oro kondicionavimo ir vėdinimo sistemos, YRA. WC, televizorius, kabelinė TV, rašomasis stalas , telefonas, interneto jungtis, plaukų džiovintuvas, lygintuvas. Standartinis dvivietis kambarys. Hidraulinis reguliuojamo aukščio stalas Move (Kvadratas).


Mobilus stalas su dujiniu. Jungiamasis mokyklinis stalas Summa GA (Beržas). Dvivietį komplektą sudaro: 2x lovos su lovos užtiesalu, 2x naktinės spintelės, 1x rašomasis stalas , 1x kedė, 1x spintelė su įmontuotu mini-baru-šaldytuvu, . Jaukus poilsio kampelis - sofa ir kavos staliukas. Integruotas šaldytuvas.


Indai ir stalo įrankiai. Vienvietis kambarys 8kv m. WC ir dušas bendras su didesniu dviviečiu kambariu. Liukso klasės dvivietis kambarys. Pabėkite dviese nuo kasdieninių.


Kambaryje yra dušo kabina, rašomasis stalas , TV, šaldytuvas, telefonas, inerneto ryšys. Moderniai ir jaukiai įrengtas dvivietis kambarys su dvigule lova. Ekonomiškosios klasės dvivietis numeris.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai