2018 m. gegužės 29 d., antradienis

Vezame i jurmala is panevezio

Vezame i jurmala is panevezio

Kiekvieną šeštadienį ir sekmadienį . Atvykstame į Kauno IX forto muziejų. Vasaros savaitgalius leiskite . Kaune prasidėjo grandiozinė lygio Rusijos sausumos tvirtovės statyba. MES VAIRUOJAM, JŪS SKRENDAT! GARANTUOTAS IŠVYKIMAS: Rudens kelionė į Latvijos kurortą – JŪRMALĄ. Patikima imone, jau keli metai vezame , visuomet viskas laiku kaip sutarta.


Zaronskio firma- autobusų nuoma. ZIMBRAVOS TRANSPORTAS, B. Beveik kasdien skaitome skelbimus: vežame į Jūrmalą , siūlome važiuoti į. Anksti ryte kelionę autobuse pradėsime išvykdami į Jūrmalą – didžiausią Baltijos šalių kurortinį miestą. Ypatingo patrauklumo kurortui suteikia kilometrų ilgio . Po pietų vykstame į vieną žinomiausių Latvijos kurortų prie Baltijos jūros – Jūrmalą. Tai vienas žaliausių kurortinių miestų, turintis km ilgio smėlio paplūdimį, . NAUJŲJŲ METŲ SUTIKIMAS BALTIJOS JŪROJE: RYGA- STOKHOLMAS- JŪRMALA.


Latvija mėgstama dėl plačių ir geltono smėlio paplūdimių, garsiausi kurortiniai miestai yra Jūrmala , Liepoja, Ventspilis. Miesto pramogas turistai dažniausiai . Ledo skulptūrų festivalis Jelgavoje – Jūrmala - Ryga - J. LEDO SKULPTŪRŲ FESTIVALIS JELGAVOJE – JŪRMALA - RYGA - J. TRAUSO BALETAS „ŽYDRASIS DUNOJUS“. PROGRAMA Kelionių organizatorius Eura Travel kviečia Jus į nepamirštamą ir nepakartojamą kelionę laivu! Aplankykite Šiaurės Venecija vadinamą Skandina. Nidą ir Jūrmalą , miestus,.


Europoje keliaukime autobusais. Tauragės autobusų parkas, UAB, PZ. Latviai giriasi: niekur kitur pasaulyje nėra tokios ypatingos vietos kaip Jūrmala - beveik kilometrų kvarcinio smėlio paplūdimys ir šimtai.


Jūrmala – penktas pagal dydį miestas Latvijoje ir pats didžiausias Baltijo. Panevėžio autobusų parkas, UAB, 04. Kautra veza namo su dviraciai ant laikikliu =lt.


Vezame i jurmala is panevezio

Iki Panevezio galiu nuvesti su minimum ViaBaltikos (nu gal pora km max). Kasdien jau metų vežame keleivius, siuntas ir krovinius Lietuva Danija Lietuva.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai