2018 m. gegužės 29 d., antradienis

Elektrinis dviratis pasidaryk pats

Siūlome elektrinių dviračių komplektus. ELEKTRINIS DVIRATIS pasidaryk pats. Prekės nebeturime: visi elektriniai dviračiai.


Relo“ – tai variklis, kuris mūsų mėgstamą dviratį pavers elektriniu. Surinkimo komplektas su trečios kartos varikliu Magic Pie 3.

Trumpas filmukas kaip iš bet kokio klasikinio dviračio pasidaryti elektrinį. Elektrinis dviratis Sponge city. Per žiemą pats iš atskirų detalių juos susikonstruodavo. Kai išbandęs elektrinį.


Darbas prie kompiuterio, braižant elektrinio dviračio rėmą, truko beveik metus. Parduodu naują komplektą paprasto . Galimi variklio galingumai -W, galimi akumuliatoriai AGM arba . Galbūt elektrinis dviratis dar nėra paklausiausia prekė mūsų kraštuose.

Yra kelios įmonės parduodančios kiniškus dviračių perdarymo komplektus, bet tai – mėgėjams, bandantiems pirmą kartą patirti elektrinio. Man ir mano tėvu kilo idėja, kaip iš paprasto dviračio padaryti dviratį su elektros varikliu. Nusipirkome viską ko reikėjo šio projekto . Panašu, kad pats gamintojas visa tai žino ir neskuba patekti į vidaus rinką.


Lietuvių išradimas, pavadintas „Neematic“ – kalnų dviračio ir motociklo hibridas. V 250W elektrinis motoroleris. Pasidaryk PATS dviratis , E- dviračiai , elektriniai motoroleriai.


Suderinama su daugeliu kitų . UAB MIROMAX - greitai besivystanti inžinėrinė, . Alytuje, netoli Nemuno upės ir Pliažo gatvės, sklypo teritorijoje krūmuose, rastas juodos spalvos elektrinis dviratis. Dėl informacijos apie minėtą . Sveiki, taigi nuspredžiau isigyti e dviratį, norėčiau pirkti variklį kuris imontuotas rantlakyje (tarp stipinų). Dviratį turiu ratai. Turinys: Jaukumas ir patogumas šiuolaikiniame būste labai priklauso nuo stabilios elektros energijos tiekimo.


Pora: 13S5P 48v ličio baterija elektrinis dviratis. Ką reikia padaryti iš elektrinio dviračio iš įprasto dviračio?

Visų pirma, iš tikrųjų jums reikės. Todėl nusprendžiau pats rinkti elektrolinką. Aukščiau aprašyta galingo pedalo generatoriaus versija - „vertikalus dviratis ant knygų . Tai užtruko šiek tiek . V 20ah Lifepoakumuliatorius elektrinis motoroleris.


Nei vienam dviratininkui nėra lengva minti dviratį lipant į kalną, ypač esant ilgam šlaitui, taip pat esant stipriam vėjui. Sulankstomas elektrinis dviratis surenkamas per porą minučių specialiu įrankiu, kuris. Tą patį padarykite su viršutinio rutulio laikikliu.


Kaip iš improvizuotų įrankių savo rankomis pasidaryti vaikų žaidimų aikštelę Žaidimų . Be to NEPRISIRIŠI PRIE DVIRAČIO – bet kada gali be papildomų išlaidų perkelti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai