2018 m. gegužės 28 d., pirmadienis

Jamam 2019 ruduo

Didžiausias prekybos ir pramogų centras Vilniuje, Klaipėdoje, Kaune ir Šiauliuose. JAMAM nuolaidų sąrašas jau paskelbtas! Ką krausi į savo vežimėlį? Pirkėjams bus pasiūlytos iki proc.


Jamam 2019 ruduo

Jau lapkričio 22–dienomis visuose. Rekordiniame Jamam apsipirko ketvirtadalis milijono žmonių. Akropolyje vyksta nuolaidų akcija „ Jamam “. Važiuosime Verkių regioninio parko. VKL II Lyga - vieta.


Treneris: Karolis Bakanauskas. Vilniaus atvirojo SPALDING 3xčempionato debiutantai. Esu sakiusi, kad niekada gyvenime neisiu į “ Jamam ”. Pyragaičiai prancūzišku stiliumi. Mano turimomis žiniomis, per “ Jamam ” visi elgiasi kaip gyvuliai, stumdosi ir mušasi dėl drabužių. Kokias stiliaus detales šį rudenį privalo turėti kiekviena moteris?


Generation Europe jaunimas dalyvavo Telšių miesto rudens mugėje, kurioje už auką dalino įvairias. Dviračių žygis „ Jamam Pajūrį“. Mamos, gal kas mazdaug zinot, kada bus jamam , pernai lyg buvo.


Nepasiduokite rudens niūrumui ir pasipuoškite nauju FESTINA laikrodžiu. PPC AKROPOLIS Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje . Jos specialiai pritaikytos ir skirtos tik žmonėms su judėjimo negalia ir juos lydintiems asmenims. Forum Cinemas OÜ Lietuvos filialas“.


Ruduo – moliūgų karaliavimo metas. Vonios kambario prekėms: maišytuvams, plautuvėms, dušo kabinoms, vonioms, unitazams ir vonios baldams. Jamam “ akcijoje buvo žadėtos nuolaidos iki proc.


Kalėdų dovanų sprintas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai