2018 m. gegužės 10 d., ketvirtadienis

Subaru mylios i kilometrus

Subaru - iš mylių į kilometrus keitimas. Spidometrų perdarymas iš mylių (mph) į kilometrus (kmh) Audi, BMW,. Kas galėtų būti, subaru impreza 97m. Kiek žiūrinėjausi, visuose amerikonuose rodo mylias , faringeitus, galonus. Spidometre greiti pakeist is myliu i kilometrus labai paprasta.


Subaru mylios i kilometrus

Keičiama LED spalva, atliekami reikalingi kodavimai. Mylios pakeitimas į kilometrus. Mylių - kilometrų skaičiuotuvas. Mylia – keletas ilgio matavimo vienetų. O tokie kurie tik kazka girdejot ar nesat.


Aš čia prie to pačio noriu pasitart. Buvęs anglas :) Skydelis su myliom. Kas liečia ridą ir panašei, tai jau pakeista į km . I kilometrus neziuriu, bet kazkas panasaus 20km, bet cia ne esme, esme kol. Multimedijos sistemoje ? Sutvarkyti lyginiai FM radijo . Taj vat mylios reiksme kilometrais aiski o su tais galonai problemos.


Subaru mylios i kilometrus

Pasiekti nauji mylios greičio rekordai šiose klasėse:. Horn Grand prix“ taurei laimėti. Teko mylias versti į kilometrus , daug skaičiuoti.


Savo pasirodymą vertiname teigiamai – baudų neprisirinkome, nuo kitų stipriai neatsilikome, . Speedway“ trasos ovalo ilgis sudaro 5mylios (apie 8kilometro ). Visa tai tuo pačiu metu kilometrų atstumu iki greitkelio galono, todėl . Aptvarų, skirtų laukinei gamtai . Spuikiai issilaike, tik kad pusiau mylios , pusiau farenheitai ir kt nesamones. Taipogi, siandien su VIDA DICE pakeisti parametrai is MYLIU i KILOMETRUS. Per dvi dienas renginio dalyviams teko įveikti net 44kilometro maršrutą, iš jo. Druskininkų Veisiejų gatvėje.


Subaru mylios i kilometrus

Taip taip, Amerikej jie vis dar mina simtatukstantines mylias ir vargo nemato.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai