2018 m. vasario 27 d., antradienis

Virbalu parduotuve

Virbalu parduotuve

Tik tada jausite vieną malonumą megzti. Mezgimo siūlų ir virbalų internetinė parduotuvė. Teirautis dėl papildymo. KnitPro Cubics trumpi virbalai (cm) - mediniai, kvadratiniai. Casa Lana – siūlų namai fizinė parduotuvė įsikūrusi Kaune, šalia HyperMaximos Malūno.


Apvalūs mediniai virbalai dydžio, skirti megzti ypač storais siūlais arba sluoksna. Kodas: VIRB-MED- APV-20. Pirkite siūlus internetinėje parduotuvėje Gabi!


EN: Metal square needles for knitting socks, sleeves or . Virbalų ilgis - arba cm. Pas mus taip pat galite įsigyti ir viso pasaulio mezgėjų itin mėgaimus ir vertinamus ChiaoGoo virbalus ! Tiesą pasakius, man sunkoka juo buvo rasti Lietuvoje. Peržiūrinėjau ne vieną internetinę parduotuvę , bet jos neturėjo šių virbalų komplektėlio. Geros kokybės mezgimo siulai Vilniuje ir internetu.


Didelis natūralių pluoštų mezgimo siūlų pasirinkimas patiems įvairiausiems Jūsų mezginiams. KnitPro - neabejotinai yra vienas pagrindinių lyderių virbalų gamintojų pasaulyje. KnitPro virbalai yra itin patogūs, kokybiški, patrauklios išvaizdos. Neįprastos formos virbalai , kurių pagalba lengvai išmegsite pynių raštus.


Pagalbiniai virbalai pynėms pagaminti iš aukštos kokybės plastiko. KnitPro Ginger medinių prisukamų virbalų rinkinys Deluxe. Knitpro Smart valas prisukamiems virbalams. Galime pasiūlyti nėrimo vąšelius, mezgimo virbalus , sagas, smeigtukus,.


Virbalu parduotuve

Knit Pro zing virbalai kojinėms megzti (cm) rinkinukai. Siūlų ir mezgimo priemonių elektroninė parduotuvė. Drops Pro Classic virbalai su valu, cm.


Ant pakuotės yra virbalų storio matuoklis (nuo iki mm). Tiesūs tefloniniai virbalai. Elektroninė parduotuvė. Kaune paprastai siūlo didelį mezgimo, siuvimo bei kitų. Pristatysime nemokamai!


Virbalu parduotuve

Labai stori mezgimo siūlai reikalaus ir atitinkamo storio virbalų. Addi virbalai su valu- tai plieniniai virbalai skirti megzti ratu. Puikiai pritaikomi rankovėms.


Apskritai mezgimo virbalai yra labai įvairūs ir be jokios patirties rasti Jums. Fizinė parduotuvė dažniausiai prekiauja brangiau, kadangi . Gamintojas: PONY (Indija). Ant jų išdžiovintų kojinių neatpažinsite - atrodys kaip iš parduotuvės :).


Mediniai virbalai KEHRÄ, mm, beržiniai, vnt.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai