2018 m. vasario 28 d., trečiadienis

Kaljano baras druskininkuose

Kaljano ir arbatos klubas. Reviews Karališkas Plovas- very tasty! But be carefull when reading the menu. Druskininkai , Lithuania - Rated 4. Vilniaus kelias DRUSKININKAI.


Tabako gaminiais prekiaujančios įmonės: prekiauja cigaretės, tabakas, cigarai. Cigarečių sukimo įranga. Elektroninės cigaretės. Visai neseniai pačiame Šiaulių miesto centre duris atvėrė nauja ir tikrai išskirtinė vieta – kaljanų ir kokteilių baras „Jinn Hookah“.


Maža to, išskirtinis restoranas alytiškiams siūlo naujovę – galimybę išbandyti kaljano dūmą. Romantiška vakarienė su kaljano ritualu. Daugiau informacijos neteikiama Esate savininkas? Parduodamas naujai įrengtas kokteilių kaljanų baras Egoist Lounge.


Kaljano baras druskininkuose

Baras įsikūręs judriausioje Klaipėdos senamiesčio gatvėje Žvejų. Tik pas mus vienoje iš dviejų mūsų terasų galite pasimėgauti kaljano dūmu. Peržiūrėti vieta, adresas, atsiliepimai ir darbo valandos.


Galima atsiskaityti kortele. Vienintelis Utenoje kokteilių baras, kuriame rūpesčius gali palikti už durų! Skubiai ir pigiai parduodamas kaljano baras Panevėžyje su visa reikalinga iranga.


Kaljano baras druskininkuose

Stambulas stebina, kaip penkiolika milijonų žmonių sugeba sukurti atmosferą, kuri turi pasakos motyvų, siaubo elementų ir dokumentinio filmo . Pirmadienis – Antradienis – Trečiadienis – Ketvirtadienis – Penktadienis 22:– 04:00. Sekmadienis 10:– 23:00. Kavinės, barai Palangoje, įmonių paieškoje rasta rezultatai su adresais, telefonų numeriais ir kita informacija apie paslaugas. Tornado, baras , UAB Taxillus.


Jasinskio boulingas atnaujintas į muzikos ir sporto barą, atidarytos naujos erdvės – kaljano zona, koncertų ir muzikos vakarų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai