2018 m. vasario 14 d., trečiadienis

Koki akumuliatoriaus pakroveja pirkti

Jei norite, kad Jūsų akumuliatorius tarnautų kuo ilgiau, o įkroviklis puikia atliktų savo funkciją, pasistenkite neperkrauti akumuliatoriaus ir nenaudoti jo nepilnai . Jei gilintis noro nėra, tuomet rinkitės automatinį akumuliatoriaus pakrovėją su bent ampervalandžių (Ah) srovės galia. Jūs norėtumėte, jog kroviklis turėtų . Kaip zinia ju yra visa aibe ir neaisku kokio tau reik, kuom jie skiriasi, kuris geras, kuris . Jei vis tik apsisprendėte nusipirkti akumuliatoriaus įkroviklį, gerai įsigilinkite kokį daiktą perkate. Skirtingos talpos ir tipų akumuliatoriams skirti . Parduodu naują originalų akumuliatorių Ah. Pakrovėjas buvo pora kartų naudotas. Akumuliatorius visiskai naujas, ka tik pirktas.


Koki akumuliatoriaus pakroveja pirkti

Pirkau komplektus įrankiu su . Norejau ir as isigyti pakroveja naujoviska, nes kaledu senelis paliko. Diržinės pavaros sistema. Dviratės transporto priemonės. Elektrinė ir hibridinė pavara.


DELFI - Šaltuoju metų laiku automobilių akumuliatoriams tenka gerokai didesnis krūvis, todėl natūralu, kad spustelėjus stipresniam šaltukui . Senokai pirkau nelabai pamenu. Kaip pasirinkti akumuliatoriaus įkroviklį ? Dažnai pakrovėjai yra universalūs – ir tinka daugeliui akumuliatorių , tačiau tai įsitikinkite patys. Gal galite patarti, koki man pakroveja reikia pirkti , kad negadinti baterijos? Pristatymas per darbo dieną. Susisiekite su mumis tel.


Koki akumuliatoriaus pakroveja pirkti

Kokį akumuliatorių pasirinkti ? Norėdami pakrauti akumuliatorių turime naudoti užvedimo kabelius ar pakrovėją. Kraunu 74Ah akuma 3amperu srove - eina ten pasirinkti 100ma . Jei naudojate kokį pakrovėja , gal pasidalintumete įžvalgomis į ką. Aš visada renkuosi iš Yuasa, Exide, Varta, Bosch akumuliatorių ,. Kur tokį daiktą įsigyti galima? Ar būna jų kokių skirtingų? Nerekomenduojame pirkti panaudotų akumuliatorių , nes negalite žinoti kokiomis.


Jei pakrovėjas reikalingas motociklui, reikia, kad mažai Amperų būtų,. Bet kokiu atveju reiktų paeksperimentuot – susivyniot kokį reostatą iš proso spiralės ir . Varikliai, akumuliatoriai, pakrovėjai. Kai pastarąjį kartą pirkau akumuliatorių , tai pasakojo man apie jo priežiūrą,. Koki det kad ir sroves butu ir kad uzkrautu ji normaliai paskui masina. Pribrendo reikalas nusipirkti savo automobilio akumuliatoriaus pakrovėją , nes atsibodo skolintis iš draugų.


Koki akumuliatoriaus pakroveja pirkti

Taigi, gal kas galit patirti kokį pirkti , . LiPo krovimas netgi paprastesnis nei NiCd ar NiMH akumuliatorių. Kitaip gali paaiškėti, kad geriau jau buvo iš karto pirkti gamyklinį pakrovėją … :).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai