2018 m. vasario 14 d., trečiadienis

Betono priedai nuo uzsalimo

Betono priedai nuo uzsalimo

Nepakankamas likutis x. Internetu prekės laikinai neparduodame. Pagrindo ir klojinių temperatūra turi būti tokia, kad betonas ar skiediniai nesušaltų iki jų pačių temperatūra viršys kritinę reikšmę. Priedas pilamas į vandenį, . Kietėjimo greitiklis, betono priedas dirbant žemose temperatūrose, betono.


Betono priedai nuo uzsalimo

Sausas prieššaltinis priedas betonui ir skiediniams, be chloridų. Priemonė VIP CO betono pav. L Cheminiai priedai statybiniams mišiniams. VANDEX AM- kristalinės hidroizoliacijos priedas betonui.


BETA PLIUS - prieššaltinis priedas padidina šviežio betono , skiedinio ir sausų mišinių atsparumą šalčiui, stabdo vandens užšalimą. Pažemina vandens užšalimo temperatūrą ir pagreitina betono bei skiedinio. WINTERMIX priedas sumaišomas su vandeniu, skirtu ruošti statybinį skiedinį arba . Skystas prieššaltinis įmaišinis priedas - greitiklis darbui su betonu neigiamos oro.


CFA – šalčiui atsparus priedas , superplastifikatorius, pagreitinantis betono. Sumažina vandens užšalimo temperatūrą ir tuo pačiu pagreitina cemento . C didesnė už mišinio užšalimo temperatūrą. Beveik kiekvienas betono priedas turi šalutinį poveikį.


Atsparumą vandeniui didinantis betono priedas. Kombinuoto poveikio betono ir tinko skiedinių plastifikatorius. PENOSIL Premium BetMix betono priedas. Naudojamas tinko ir betono skiediniams geriau . Prieššaltinis betono bei cementinių mišinių priedas BETO 10. Savybės: Žemina užšalimo temperatūrą, esant aplinkos temperatūrai iki -10°C.


Betono priedai nuo uzsalimo

Taipogi sumažina užšalimo -atšilimo, drėkimo ir džiūvimo ciklų, temperatūrinių pokyčių daromą . Kitos šios priemaišos naudos yra šios: Įstrigę oro burbuliukai veikia . Antifriziniai priedai - yra būtinos, kad sumažintų vandens, kuris yra skiedinio dalis, užšalimo tašką. Savybės ir privalumai: „REMI-FROST“ ryškiai sumažina naudojamo vandens užšalimo momentą ir paspartina cemento stingimo procesą. Veiksmingas cheminis priedas betonavimui, mūrijimui, tinkavimui žiemos sąlygomis. Betono ir statybinių skiedinių rišimosi greitintojas, prieššaltinis priedas.


Vienas iš būdų saugoti betono mišinį nuo užšalimo – naudoti betono. Informacija vartotojui apie betono mišinių aplinkos poveikio klases. XF XF XF XF– yra užšalimo ir atšilimo poveikiai.


Mineralinių priedų poveikis betono savybėms. Norint gauti gerų savybių betoną į mišinį dedami įvairūs priedai , kurie pagreitina kietėjimą,. BETOCRETE CP-360-WP - kristalinės hidroizoliacijos betono priedas.


Seiten, 6KB, Herunterladen. Todėl betono mišinys maišomas tik su pašil-.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai