2018 m. vasario 2 d., penktadienis

Elektriniai paspirtukai kaune nuoma

Skelbimas įdėtas naudojantis m. Prieinamos elektrinių paspirtukų nuomos kainos visai šeimai. Rezervacija internetu, arba telefonu. Naujos spalvos Jūsų laisvalaikiui.


Nuomojami elektriniai Xeomi m3paspirtukai Kaune Nuomos kainos: valanda darbo dienomis - 5€ valandos darbo dienomis - 10€ 1 . Pigiai nuomokitės dviračius ir paspirtukus tiesiogiai iš savininkų. Nuomoju elektrinius paspirtukus XIAOMI M3GERIAUSIA KAINA. Su draugais mieste, į kavinę arba parke, prie jūros, į paskaitas arba į darbą. Pavėžėtojų platforma „Bolt“ pirmadienį pradėjo teikti trumpalaikės elektrinių paspirtukų nuomos paslaugą Kaune.


Vilniuje pradėjo veikti elektrinių paspirtukų nuomos -dalijimosi. Riedžių, vienaračių, segway, ninebot ir elektrinių paspirtukų nuoma vakarėliams, renginiams ar išsibandymui prieš įsigijant, su mūsų pagalba pradedantiesiems. Xiaomi, Ninebot ir Citycoco paspirtukai už prieinamą kainą. Vilniuje visi buvo įpratę naudotis oranžiniais dviračiais, o Kaune tai.


Apie įmonės nustatytą elektrinių paspirtukų nuomos kainą pasisakė ir . Nuskanuok ant paspirtuko rėmo esantį QR kodą arba įvesk skaitmeninį kodą. Bikes and scooters rental point in Vilnius - rentebike. Viename jų bus galima išsinuomoti ir elektrinius paspirtukus. VŽ neseniai rašė, kad dalijimosi platformai „Bolt“ paskelbus, kad Kaune pradeda teikti elektrinių paspirtukų nuomos paslaugą, tokį patį žingsnį . Dviračių, vandens dviračių, valčių, baidarių bei kanojų nuoma Birštone. Juose elektrinių paspirtukų nuomos verslas klostosi gerai, klientai elgiasi.


Mes nuomojame Powerslide Doop riedučius, skirtus nuomai. Micro mobility systems“ paspirtukai – tai ne tik smagi laisvalaikio pramoga, bet. Paspirtukų ir riedžių nuoma. Elektrinių paspirtukų nuoma Utenoje.


Hop on a Bolt e-scooter for an affordable, easy ride around town. Get the Bolt app, unlock your scooter and start riding hassle-free! Kaune , Partizanų ir Pramonės gatvių sankryžoje, neblaivus metų.


Sužeistas elektrinio paspirtuko vairuotojas, kuriam buvo nustatytas. Tarp poilsiautojų paspirtukai populiarūs, todėl pelningai veikiančių nuomos punktų . Jau šį pavasarį sostinės gyventojai ir svečiai galės pasinaudoti elektrinių paspirtukų dalijimosi paslaugos privalumais – mieste keliauti . ELEKTRINIAI PASPIRTUKAI. Lengvas vėjelis, malonus pasivažinėjimas ir Jūs smagiai riedate miesto takeliais.


Elektriniai paspirtukai kaune nuoma

Kas gali būti maloniau šiltą vasaros popietę? Paskutinė antrojo sezono serija, kuria užbaigiame mūsų Šiaulių takelių testą. Trečiojoje dalyje iš Saulės miesto.


Darbas iki rugsėjo galo. Po sezono galime pasiūlyti ir ne sezoninių ilgalaikių darbų. Ieškome ir darbuotojų elektrinių paspirtukų nuomos punkte. Savanorių 27 Kaunas Tel. Planuojama, kad Klaipėdoje ir pajūrio regione bus nuomojama 2el.


CityBee“ nuomos ir elektroninius paspirtukus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai