2018 m. vasario 20 d., antradienis

Freestyle paspirtukai

Freestyle paspirtukai

Welcome to Decathlon, explore a huge range of Sportiniai paspirtukai , Šalmai, Sportinių paspirtukų atsarginės dalys equipment and gear. FREESTYLE SCOOTER - BLACK. Nemokamas pristatymas . Paspirtukas OXELO MF 1. Miesto longbordas kruizingui, freestyle ir karvingui. Galimas atsiskaitymas grynais gavus prekę. Lengvi, saugūs ir madingi paspirtukai vaikams, jaunimui ir suaugusiems.


Freestyle paspirtukai

Didelis paspirtukų asortimentas ir geros kainos. Mūsų asortimente esantys paspirtukai suaugusiems yra patvarūs ir ilgaamžiai. TEMPISH triratukai, paspirtukai su nuolaidomis, akcijos, išpardavimai. Oxelo yra specializuotas prekės ženklas visuose URBAN sportuose ir praktikose: riedlentės, inline riedučiai, paspirtukai ir freestyle. The Freestyle Scooter Dominator Sniper is a top quality, sturdy and awesome- looking scooter with.


Prekės ženklas, Tempish. Spalva, Juoda, Oranžinė, Sidabro. Medžiaga, Aliuminis, Plienas. Priekinių ratų skersmuo. Tvirti paspirtukai jaunimui – ne tik patogi susisiekimo priemonė mieste, tačiau ir labai smagus aktyvaus laisvalaikio leidimo būdas.


Puiki kaina ir aukšta kokybė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai