2017 m. spalio 13 d., penktadienis

Garso monitoriai

Rinkdamiesi garsiakalbius visų pirma turite sužinoti ar naudosite papildomą garso stiprintuvą. Jeigu taip, tai pirmiausiai turite ieškoti tokių kolonėlių, kurios . Power Box - garso kolonėlių sistema, kurią sudaro viena aktyvinė garso kolonėlė su įmontuotu stereo stiprintuvu ir viena pasyvinė, kuri yra skirta prijungti prie . Aktyvios garso kolonėlės - tai garso kolonėlės su viduje įmontuotu garso stiprintuvu. Todėl jas lengva montuoti, nereikia prijunginėti jokių laidų.


Galios stiprintuvas parenkamas, visų pirma, atsižvelgiant į garso kolonėles , kurias.

Parduoda garso kolonėles namams, namų kino sistemoms, koncertinės kolonėlės. Reikėtų kolonėles pastatyti taip, kad klausytojai būtų garso sklidimo. Garso kolonėlė su vidiniu stiprintuvu , 4Watų galingumo.


Turi monitorinį palenkimą. Puikiai tinka naudojant su FBT MaxX 9SA žemadažniu . Aktyvios koncertinės ir studijinės kolonėlės gera kaina internetu, greitas pristatymas, kokybiškos prekės pigiau. LEMONA elektronikos komponentai ir dalys internetu - garso kolonėlės - kainos ir specifikacijos.


Paprastas ir saugus pirkimas vienoje vietoje! Mylėti muziką, groti instrumentu mažoje grupėje ar tiesiog praleisti naktį šokant su draugais yra puikūs būdai pasidalinti su kitais tuo, kas .

Alpine SWD- 3žemų dažnių kolonėlė su integruotu garso stiprintuvu , galingumas 650W. Rinkdamiesi kolonėles pirmiausia turite sužinoti ar naudosite papildomą garso stiprintuvą. Hi-FI, bluetooth kolonėlės ir garso sistemos jūsų pramogoms. Užeikite ir išsirinkite tinkamiausią variantą iš mūsų arsenalo! Kompiuterių kolonėlių rinkinys leis mėgautis muzikos įrašais, filmų ir žaidimų takeliais.


Paprasčiausiai prijunkite kolonėles prie savo kompiuterio garso išvesties . Reikalingos kolonėlės kompiuteriui? Mūsų siūlomos įvairių dydžių bei galingumo kolonėlės ir garsiakalbiai leis Jums mėgautis mėgstama muzika kokybišku . Kolonėlė siūlo iki valandų nepertraukiamo grojimo. Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje. Aktyvi kolonėlių sistema su D klasės stiprintuvu ir integruotu mixeriu.


Didžiausias kokybiškos garso aparatūros pasirinkimas. Funkcijos: limiteris, apsauga nuo trumpo jungimosi. Garsiakalbiai: žemų dažnių: x 6. Lietuvos įmonių katalogas. Neturiu supratimo apie garso aparatura. Ka rinktis omu ar omu?


Naudota garso aparatūra namams.

Galima jungti 4-omų kolonėles. Tik kokybiškos žinomų gamintojų garso kolonėlės. Aukštos klasės, išskirtinio dizaino Hi-End garso. JBL EON aktyvios (su stiprintuvu ) kolonėlės , 800w.


Daugumai vartotojų renkantis garso kolonėlę , vienas iš svarbesnių parametrų yra. Bluetooth USB Stereo muzikos .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai