2017 m. spalio 5 d., ketvirtadienis

Miesto sodas

KAUNAS Egzotiškas sušių rinkinys ypatingam vakarėliui (5–asm.). Pasirinktų patiekalų išsinešti iš restorano . Restoranas ir aplinka patiko, maistas taip pat buvo įdomus, tačiau jautiena ( degustacinis meniu ) šiek tiek kietoka. Nors Kauno pašonėje esančiame Pažaislio vienuolyne, laikomame Europos. Profesionalių šefų specialūs meniu naudojant jūsų produkciją atskleidžiant . Valentino antradienis .

Restauruojamuose Pacų rūmuose iš Salvadoro atvykęs Pacas pristatė savo išaugintą kavą. Kokie restoranai Kaune geriausi, kokios kavinės jaukiausios? Galiausiai jiedu su vyru apsisprendė atidaryti savo restoraną Kaune ir pradėjo tvarkyti.


Degustacijos Visi įrašai . Kauno kontekste ši vieta, be abejonės, išlieka unikali ir pamėgta ne tik vietinių, bet ir miesto. Vis dėlto jis vis dar išlieka geriausiai vertinamu restoranu Kaune. Pagrindinis meniu keičiasi priklausomai nuo sezono iš šviežiausių produktų. Siūlome žuvies, jūros gėrybių, mėsos patiekalų, kuriuose atsispindi mūsų šefo .

Taip pat restoranai sugrįžo į topą: Kauno „Dia“ ir Vilniaus „Stebuklai“. VENTINIS NAUJAMETINIS VALGIARAŠTIS. PATIEKALŲ PAŽINTINIS VALGIARAŠTIS. Apvalaus stalo klubo degustacinis meniu suteikia galimybę pasimėgauti įprastu ( A la carte meniu ) esančiais patiekalais degustacinėmis porcijomis.


Todėl nenuostabu, jog meniu rasite patiekalų, įkvėptų Prancūzijos, Tailando, Italijos,. Po tikra prieššventine dovana tapusios alyvuogių aliejaus degustacijos. Itališkų patiekalų meniu čia platus, o pasirinkimai varijuoja nuo klasikinių užkandžių,. Katės maiše nerekomenduojame – „Tablein“ gidas ypatingos degustacijos metu . Savaitgalio degustacinis meniu (gruodžio – dienomis). Insalata di Avocado e Spinaci Bocconcini di Mozzarella Fritti Eur Salotos su . Kiekvienas alus pereina.


Dėl alaus degustacijų . Ne mažiau įdomios turėtų būti Kaune rengiamos gurmaniškos. Siūlomų degustacinių meniu kainos svyruoja nuo iki EUR asmeniui. Vienintelį koncertą Kaune , mūsų sodelyje, Jums dovanoja Keegan McInroe.


Buffalo“ vištų petukai. Amerikietiškos jautienos .

Restorane nuo šiol vietoj degustacinių vakarienių siūloma rinktis iš a la carte meniu , maisto linija tampa labiau komfortiška, o virtuvei . Kauno širdyje (salėje patogiai susodinsite iki svečių) arba kitoje jūsų pasirinktoje vietoje Kaune ar už jo ribų. Lankytojams siūlomas specialus degustacinis meniu , kurio kaina asmeniui. Vilnius, Kaunas , Trakai, Birštonas,. Sudarant specialųjį Lietuvos gastronomijos savaitės meniu , . Green cafe kavinė Kaune. Klasikinį kavos meniu galime paruošti ir iš “Decaf” – kavos be kofeino.


Tad visuomet kviečiame užsukti pokalbiui, kurio metu aptarsime Jūsų norus ir pageidavimus, ir sudarysime individualų meniu. Gurmaniško maisto degustacijos geruose restoranuose visoje Lietuvoje. Meniu yra ir Šakių kraštui būdingų receptų – iš Ilguvos dvarelio, esančio.


Prancūziškų desertų degustacija dviem „Gralis“ , Kaunas asm.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai