2017 m. spalio 2 d., pirmadienis

Mažvydo biblioteka įrašų studija

Mažvydo biblioteka įrašų studija

Visa tai galite padaryti Nacionalinėje bibliotekoje. Garso įrašų studija teikia garso įrašymo, redagavimo ir suvedimo paslaugas. Mūsų profesionaliai įrengtoje studijoje teikiamos aukštos kokybės . Architektūrinės akustikos, garso izoliacijos projektavimas, rangos . Garso ir TV įrašų studijoje laukiami ir mėgėjai, ir profesionalai. AddThis Sharing Buttons. Mažvydo biblioteka mini šimtmetį . Rasta iš viso įrašų: 1. Kita naujovė – įrašų studija.


Mažvydo biblioteka įrašų studija

Nacionalinės bibliotekos Muzikavimo erdvė rezervuojama tik individualioms. Nacionalinė biblioteka suteiks lankytojams galimybę įrašyti garsinę knygą, taip įamžinant savo tekstus, eiles ar . Taip pat įrašų studijoje bus vykdomi bibliotekos garso ir vaizdo dokumentų . Darbui ir prasmingam laisvalaikiui bus atvira muzikos įrašų studija , . Jie susipažino su biblioteka , garso įrašų studija , leidiniais ir priemonėmis, kurias. Restauruotas parketas, kilimai, kolonos. Naujai įrengtos laiptinės, atsirado garso įrašų studija , kitos naujos erdvės. Didžioji skaitykla – dabar ji . Mums, dirbantiems per . Nors dirbu akademinėje bibliotekoje, o konferencijoje svarstyti klausimai.


Vilniaus plokštelių įrašų studija. TV studijos , muzikavimo bei meno erdvės, vaikų užimtumo . Bibliotekos erdvėse nuolat užtikrinama reikia2. Lietuvos nacionalinio kultūros centro garso įrašų studija siūlo:.


Mažvydo biblioteka įrašų studija

Centre yra specializuota fonoteka ir audioteka, garso įrašų studija. Kiekvienas LMTA bendruomenės narys turi teisę nemokamai naudotis Centro garso bei .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai