2017 m. spalio 24 d., antradienis

Krikstynu pietus vilniuje

Labai dažnai pastebime tėvelių klausimus kur švęsti pačių mažiausiųjų gimtadienį, krikštynas ar kitas šventes. Tad nusprendėme paieškoti ir atrasti kažką tokio: . O Vilnius turi gražių vietų:) “La Perggola” restoranas nerealiai sužavėjo savo. Galime čia švęsti svarbiausias šventes ar tiesiog pasivaikščioti su mylimuoju už . Mūsų restorane galite švęsti gimtadienius, vestuves, krikštynas ir kitas šventes.


Tai puiki proga praleisti vakarus dviese, švęsti gimtadienius ar tiesiog puikiai . Vaikų žaidimo kambarys Vilniuje – „Mažųjų Karalystė“. Vingio istorijos- Vingio parko širdyje įskūrusi kavinė, žiemos sezonu savo svečius kviečianti pusryčiauti, o vasarą mėgautis parko džiaugsmais. Vilniaus senamiestyje ar centre kur galetume uzsisakyti krikstynu banketuka.


Galvojom apie kavine Tabera, . Santakos sodybos nuoma Vilniaus raj. Pirtis, kubilas, konferencijų salė. Ieškote, kur švęsti krikštynas Vilniuje ? Tatjanos Dvaras — tai puiki vieta krikštynoms, nes tai ne tik moderniai įrengtas restoranas šventėms, bet ir puikiai įrengtas . Jubiliejai, krikštynos , banketai, furšetai ir kt. Nors restoranas „Marcipanas“ yra vos keletas kilometrų nuo Vilniaus centro, savo aplinka . Rengiame banketus, furšetus, verslo pietus, maistas išsinešimui. Restoranas Šanchajus tai puiki vieta švesti gimtadienius, krikštynas , įmonės vakarėlius.


Kodėl verta švęsti pokylių salėje pas mus? Kur švęsti krikštynas ir ne tik? Dar viena nuostabi vieta netoli Vilniaus. Tad savo dukrytei norėjome surengti tokias krikštynas , kad apie jas galėtumėme daug ką papasakoti, kad liktų bent keli daiktiniai atminimai.


Kviečiame švęsti vestuves, krikštynas , gimtadienius, jubiliejus. Puota vyko Vilniuje nuosavo namo kieme. Tačiau šiandien , tikėjimas nėra vienintelė motyvacija surengti krikštynas.


Krikštynos yra puikus būdas surinkti šeimą ir artimiausius žmones atšvęsti vaiko . Villa Bonita - sodybos nuoma vos km nuo Vilniaus centro. Labas, gal turit rekomendacijų, kur švęsti krikštynas Vilniuje ar aplink? Kad būtų ne per daug brangu, jauku ir vaikams būtų kur palakstyti? Dėžutis - geriausia vieta švęsti vaikų gimtadienį. Peržiūrėkite Vaikų kambario ir.


EUR – val KRIKŠTYNŲ ŠVENTĖS programa . Kavinės vaikams (su vaikais) Vilniuje. Senieji Rūsiai Restoranas Kaune, Vilniaus g. Nuoširdžiai kviečiame švęsti vestuves, jubiliejus, krikštynas , išleistuves ar kitas svarbias šventes mūsų restorane . Atsivešime visą reikiamą įrangą, pagaminsime bei sutvarkysime. Jums teliks švęsti , o po gimtadienio rytas nepasitiks su kalnu indų.


DELFI - Vasara – palankus ir dėkingas laikas švęsti šventes. Iki šiol ten jau buvo švenčiamos, vestuvės, sužadėtuvės, krikštynos , gimtadieniai . Vis dėlto, jei orų prognozės vestuvėms ar krikštynoms nepalanki arba tiesiog bijote, kad vėjas lauko .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai