2017 m. spalio 11 d., trečiadienis

Veidrodelis su kamera

Galinio matymo veidrodis su galine kamera vaizdui(didesnis ekranas vaizdui). Vilniuje is ranku toliau pasirinktinai. Komplektai: Su lieciamu ekranu bei geresne. Galinio vaizdo parkavimosi veidrodėlis su REGISTRATORIUMI ir galinio vaizdo parkavimosi KAMERA ! Vieno mygtuko paspaudimu galima perjungti galinį kameros vaizdą veidrodėlio ekrane ir naudoti parkavimui.


Veidrodelis su kamera

Kameros lęšis sudarytas iš šešių dalių su vaizdo . DVR vaizdo registratorius yra tas pats modelis kaip. PRIEDAI- LCD veidrodis , kamera , davikliai,. Naujasis Neoline G-TECH X- tai, panoraminis veidrodis su vaizdo registratoriumi ir galinio vaizdo kamera. Visi galinio vaizdo veidrodis su kamera skelbimai - galinio vaizdo veidrodis su kamera skelbimų paieškos rezultatai Alio.


TFT LCD monitoriumi iš Aliexpress. Puikus įrenginys, kuris atlieka kelias funkcijas vienu metu! Parkai po 20e grotos 80e Veidrodelis su kamera 120e kamera 80e multimedia 200e cd grotuvas 100e bagazines uzuolaida 50e g. FULL HD vaizdo registratorius su HD galinio vaizdo kamera.


Veidrodelis su kamera

Vaizdo registratorius Neoline G-TECH X- tys viename, aukščiausios kokybės vaizdo registratorius, veidrodis ir policijos radarų fiksatorius. Rekomenduojama: galima prijungti galinio vaizdo kamerą su numerio laikikliu. Priekinė kamera atlieka vaizdo registratoriaus funkciją, įrašinėja į atminties kortelę. Kai važiuojama priekine eiga, kamera išjungiama automatiškai ir veidrodis.


BMW X6M EM-POWER GALINIO VAIZDO KAMERA EURO VEIDRODIS DESINE. PREKĖ TIEKĖJO SANDĖLYJE. Turi registratorių ir galinę parkavimo kamerą.


Veidrodelis su kamera

Viskas viename ir pagaliau nėra . EKRANAS: Veidrodis su spalvoto vaizdo, liečiamu ekranu, video. PRIEDAI: Liečiamas veidrodis su monitoriumi ir įmontuota kamera , galinio . Tai veidrodis ar veidrodis , kaip prausimosi veidrodis , ar miroiras ar miroras, yra nuostabi programa. Tai taip pat yra kaip kišeninis veidrodis arba juodas . Pristatęs kitų metų „Lexus ES 300h“ modelį gamintojas nustebino tuo, kad vietoje tradicinių išorinių galinio vaizdo veidrodėlių sumontavo . Su šiuo registratoriumi galėsite ne tik filmuoti savo kelionės.


Vaizdo kamera ir lietimui jautrūs mygtukai monitoriuje. Atbulinio vaizdo kamera leidžia matyti vaizdą, vidinio veidrodėlio rodmenyje transliuojamą tiesiai iš už transporto priemonės, kurios nepavyktų pamatyti be . Auto video registratorius veidrodėlis HD Automobilinė kamera HD Specifications: Display screen : 2. TFT High-definition display screen Pixel . Paprastą veidrodėlį laiks nuo laiko numušu. Papildomas svoris didelis, o veidrodėlis klijuojamas.


MONDEO MKGALINIO VAIZDO VEIDRODELIS KAMERA DU5A17E678EM. Prekės būsena: sandėlyje. PARKAVIMO SISTEMA SU KAMERA IR MONITORIUMI. Kamera komplektuojama iš pateikto sąrašo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai