2017 m. gegužės 5 d., penktadienis

Gps antenos antgalis

Gps antenos antgalis

Automobilių garso aparatūra, priedai. LEMONA elektronikos komponentai ir dalys internetu - automobilių antenos ir jų jungtys - kainos ir specifikacijos. Product description: Aerial GPS cable 5m plug HRS GTPioneerCar Audio: antenna Antenna: inner Bandw. Mikrofonas laisvų rankų įrangai.


Gps antenos antgalis

Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. GPS sistemoje naudojami palydovai, priklauso JAV palydovinės navigacijos. GPS antena su FAKRA jungtimi . GPS imtuvo išorinės priėmimo antenos. GPS USB antena nešiojamiems kompiuteriams . RYŠIO STIPRINTUVAI IR ANTENOS Action, ART, Asus.


Populiariausi pasaulyje GPS navigacijos aparatai iš oficialaus importuotojo. Nemokamas pristatymas Lietuvoje. Pagamintas iš anglies pluošto. Ilgis 2m ( dalys) Svoris tik 6gr. Reguliuojamas gulsčiukas.


Komplektacijoje su dėklu . Nauja universali automobiline gps antena kainuoja ne ka daugiau negu. Platus papildomai pasirenkamų priedų asortimentas. Prašome pasirinkite pageidaujamą prietaisą žemiau kairėje esančioje skiltyje. LT - bene didžiausia naudotų autodalių pasiūla Lietuvoje. DUSLINTUVAS ANTGALIS GPS ANTENA CHROMAS - CHOPPER DRAG CLASSIC . Platus naujausių GPS navigacijų (imtuvų) pasirinkimas motociklams ir automobiliams.


Rinkitės patikimumą ir kokybės garantą. Antenos , Ethernet LAN, IR ryšio moduliai, pultai. Navigacijos ir jų priedai šiandien vieni dažniausių palydovų kelionėse.


Gps antenos antgalis

Su GPS ( navigacija) kiekvienas kelionės tikslas bus pasiekiamas lengvai ir greitai. Kategorija: Jungtys, kabeliai, TV skirstytuvai. DVB-T antenos stiprintuvas 109e ( 12VDC), stiprinimo dažnių diapazonas: 1- 8MHz, Stiprinima. Vienkartiniai alkotesterio antgaliai ALCODETECTOR. Pompos antgalis universalus SP 138.


Rodyti viso dydžio nuotrauką. Audio aparatūra, automagnetolos, vaizdo sistemos, Xenon žibintai. Garmin GPS OEM imtuvo modulis atspariame korpuse ir integruota antena.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai