2017 m. gegužės 15 d., pirmadienis

Atviri mokymai

Nacionalinėje bibliotekoje planuojame mokymus keliomis temomis: Naudojimosi. Mokymai teikiami nemokamai, tačiau būtina registracija. Asmenų, baigusių DSS mokymus , prisijungimas.


Atviri mokymai

Prisijungimas ir registracija žinioms tikrinti, jei DSS mokymai baigti pas švietimo teikėją. Registracija į mokymus. Mūsų organizuojami „Live-Online“ nuotoliniai mokymai nėra įrašytos medžiagos . Ar Jūs dirbate su personalo atrankomis ir Jums kartais atrodo, kad kandidatai yra lygiaverčiai ir labai sunku priimti sprendimą?


O galbūt konsultuojate . Taip pat yra galimybė atsispausdinti pagal šią mokymo programą rengiamų kursų . Aplinkos ministerija paskelbė nemokamų Vieningos gaminių, pakuočių ir atliekų apskaitos informacinės sistemos (GPAIS) mokymų grafiką ir pradėjo registraciją. Darnios įmonės plėtros modeliavimas. Kokybės vadybos sistema. Matematikos mokymai anglų kalba.


Atviri mokymai

PARSISIŲSK NEMOKAMĄ KNYGĄ! Sėkmingo investavimo principai . Projekto tikslas - sukurti ir įgyvendinti lanksčią, modulinę kvalifikacijos tobulinimo programą Svetingumo akademija. Programa – tai inovatyvus produktas, . KTU Centrinėje bibliotekoje ( K. Donelaičio g. 20) 2kamb.


Po užklausos išsiuntimo su Jumis susisieksime per vieną darbo . Užpildykite šią formą ir mes Jus būtinai informuosime apie artimiausių intensyvių ir praktiškų mokymų vietą bei laiką Jūsų mieste. Vilniuje, viešbučio “Europa Royale Vilnius” . Here are some interesting links for you! Enjoy your stay :) Pages.


Verslumo ir kūrybiškumo ugdymas programa ir registracija į Mokymus komandoms. Miškinių bibliotekoje pagal . REGISTRACIJA į mokymus “Šiuolaikinių statybinių konstrukcijų projektavimo ypatumai”_planuojama. UAB organizuotuose finansinio raštingumo mokymuose , kuriuos galiu drąsiai rekomenduoti visiems kolegoms ir . Vyksta registracija į mokymus „Kaip mano įstaigoje įsteigti atvirąjį jaunimo centrą ar erdvę?


Mokymuose galima dalyvauti TIK UŽSIREGISTRAVUS. Mokymo vieta, laikas ir kaina skelbiami registracijos formoje. Už mokymus būtina apmokėti iš anksto. Manau, tikrai nesupranti apie ką šneku. Leisk tau trumpai papasakosiu.


Atviri mokymai

Visų pirma, kas tai per projektas ir koks jo tikslas? Kauno kolegijos Technologijų fakulteto Aplinkos inžinerijos katedros organizuojami mokymai. Projekto Olimpinė karta mokymai ikimokyklinio ugdymo įstaigų pedagogams.


Lietuvos tautinis olimpinis komitetas įgyvendina . Norintys užsiregistruoti ir dalyvauti „Kompiuterinės buhalterinės apskaitos programa e-GEBA“ mokymuose , užpildykite žemiau pateiktą registracijos formą. LEU biblioteka, siekdama supažindinti vartotojus su bibliotekos teikiamomis paslaugomis, organizuoja mokymus. Užpildę registracijos formą perveskite 1Eur avansą už I, II lygio mokymus ir Improvizacijas viešojoje kalboje, bei visą sumą Eur – už kalbų sakymo klubą,.


Artimiausi mokymai (vyksta registracija ): BIM III mokymų programa. Interaktyvūs valandų mokymai skirti praktikuojantiems mediatoriams, kurie nori.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai