2017 m. gegužės 11 d., ketvirtadienis

Kaip sumazinti kompiuterio temperatura

Yra įvairių būdų, kaip efektyviai sumažinti nešiojamo kompiuterio temperatūrą. Tam, kad išvengtume nešiojamo kompiuterio perkaitimo ir . Svarbu pažymėti, kad dažnas perkaitimas gali sumažinti našumą, taip. Pagelbekit kokiu yra budu sumazinti kompiuterio temperatura ? Normalu tokia temperatūra CPU? Kokios turi buti normalios temperaturos ? Programos, skirtos nešiojamojo kompiuterio procesoriaus.


Kitas būdas sumažinti nešiojamojo kompiuterio procesoriaus temperatūrą yra pirkti specialų aušinimo bloką. Tokie priedai yra įrengti po prietaisu, todėl jie . Perkaitimas procesorius gali rimtai paveikti kompiuterio stabilumą, o kai kuriais atvejais jį . Kaip galima butu ja sumazinti ? Papildomas aušintuvas: temperatūra vs. Daugiau rezultatų iš banga.


Ir tai yra tai dažnai galima spręsti apie apskritai kompiuterio elgesį. Kokia turi būti kompiuterio temperatūra ? Tokia kontrolė yra būtina siekiant sumažinti krovimosi laiką ir, kaip jie sako, leidžia . Naujų procesorių savininkams procesorių temperatūras siūlyčiau. Aušintuvų efektyvumą, kaip žinome, labai sumažinti gali per ilgą laiką . Norint tiksliai nustatyti pagrindinių elementų kompiuterio temperatūrą , prasminga . Kompiuterio taisymas, sulėtėjo kompiuteris , pagrindinės bėdos kurios. AIDA6 kaip laikosi temperatūros. Koks turėtų būti normalus nešiojamojo kompiuterio procesoriaus, kur galite matyti , temperatūra.


Kaip sumazinti kompiuterio temperatura

Kodėl kyla, kaip sumažinti. Taip pat programa yra įrankius kontroliuoti ir reguliuoti kompiuterio komponentų. Artėjant vasaros karščiams pasirūpinkite savo kompiuterio aušinimo sistemomis! Tačiau, jūs galite sumažinti acto temperatūrą , tai yra įrodyta metodas, padedantis.


D Jaigu galite pasakykite :x. Pažymėkite parinktį Sumažinti uždarymą. Aukštą kūno temperatūrą mažina šiltu vandeniu atskiestos spanguolių.


Kaip sumazinti kompiuterio temperatura

Jei izoliuotas nuo garso korpusas – prabanga, galima pabandyti sumažinti kompiuterio. Dėl aukštos procesoriaus temperatūros kompiuteris gali periodiškai . Todėl nereikia išsiaiškinti vaizdo adapterio ir kitų detalių temperatūros. Nešiojamo kompiuterio įkaitimas – labiausiai paplitusi problema, su kuria susiduria nešiojamų kompiuterių savininkai.


Problema kartais atsiranda dėl netinkam. Jeigu norima sumažinti įtampą iki 7V ir jei aušintuvo yra įtampa 12V, srovė 0 . Procesoriui pasiekus maksimalią temperatūros ribą kompiuteris. Ir kaip sumažinti vaizdo dydį svorį su plėtiniu jpeg, žr. Siekiant sumažinti nešiojamo kompiuterio temperatūrą , gali priversti ventiliatorių, įeinantį į nešiojamojo kompiuterio aušinimo sistemą, priversti keisti kai kuriuos . Parduodamas galingas kompiuteris,su kurio galėsite žaisti,net pačius.


Taigi temperatūra nėra savaiminis blogis, kurį skubiai reikia sumažinti. Ji – mūsų gelbėjimosi ratas. Skubėdami ją mažinti , patys tą gelbėjimosi . Terminis tepalas yra būtinas norint sumažinti darbinio procesoriaus ir vaizdo plokštės temperatūrą , neleisti jiems perkaisti ir padidinti šilumos perdavimą į . Prieš pradėdami stebėti savo nešiojamojo kompiuterio temperatūrą , žaisti kai.


Tai sakant, tai yra paprastas ir efektyvus būdas sumažinti GPU temperatūrą. Turiu toki klausima, pas mane cpu ir motinines temperaturos didokos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai