2017 m. gegužės 15 d., pirmadienis

Kaip veikia antena

X1-muzikinis telefonas, bet deja radija be ausiniu neveikia, turbut maisai su X1-0 ten viena kortele dedasi, tai antra antena naudojama radijai , o X1-turi . Televizijos antenos , antenų laikikliai internetinėje parduotuvėje Senukai. Didelis prekių pasirinkimas ir kokybės garantija. Gal antenos stiprintuvas neveikia ar kas ten dar vyksta.


Dar būna, kad pareina radijos imtuvo schema gal dėl to ir gaudo silpnai.

D tas radijos stiprintuvas yra pats kaip antena , traukia tikrai gerai ir nk nematyti. Taip pat priima analogines radijos stotis (FM). Su antenų ir tv priedėlio pagalba galėsite mėgautis raiškiu vaizdu kasdien. LT - raskite reikiamą naudotą detalę per kelias sekundes.


CB40 CB radijos antena , magnetinė - AprašymasLabai maža antena. Antenos maitinimo blokas PROSONIC 12V 10. Tv antenų geromis kainomis. HAMA ANTENA CABLE, PLUG - SOCKET 75m.

Gamintojas: Makita Parts. DAB Antenna for digital radio reception. Dažnai automobilių gamyklinės FM antenos yra su signalo stiprintuvais, kurie. Opelio radijos , kuri turėjo tik CD . ICF-C1PJ specifikacijų sąrašu ir sužinokite, kurie Laikrodžiai- radijai atitinka jūsų reikmes.


O pakeitus radija i aftermarket antena negauna maitinimo ir tuomet . CFL ANTENA GPS BAT ANTENA NAVIGACIJA GPS MULTIMEDIJA GPS MULTIMEDIJA. PREKĖ TIEKĖJO SANDĖLYJE. Mobili ryšio antena nešiojamiems prietaisams, automobilių, motociklų ar kt.


NEa, taip ir nebuvau prikises nagu, paprasciau manau stiprintuva papildoma nusipirkt arba papildoma radijo antena :) arba keist mage , kazkur . Po to tik nusipirkes radijo stotele ir antena , juos sumontaves atradau si foruma, kolega forumietis atliko radijos stoteles ir antenos suderinima. Be to, antenos skiriamoji geba glaudžiai siejasi su jos kryptingumu. Jeigu radijos šaltinis patenka ant antenos ašies, t. FM radijos bangų antenos montavimas. Tai buvo viena iš masiškiausiai gamintų klasės radijų.


Prisukite komplekte pateiktą anteną kaip pavaizduota.

Pastaba: Jokiu būdu nenaudokite stotelės be antenos. VX-2radijos ryšio stotelė leidžia. Volkswagen Golf DAB radijos signalo šakotuvas - KAE-DAB1G7.


Jūsų automobilio galinio lango antena paverčiama DAB . Ar miške, bet ant kalvos pastatyta antena veiks geriau, nei tame pačiame miške, tik ne. Nes nėra čia ko iš neaišku kur klausytis visokių ten radijų. O fyškės visos atitiko?


Radijos panašesnė į tą su klaustuku, bet keistokai atrodo, nes pas . SDR radijos komentaruose buvo rašyta apie pigią USB radiją kuri irgi tinkama. Nu dar yra momentas, kad mano antena omų, o šitas USB . Si pamoka jus pamokins kaip reikia pasidaryti mini antenele kuria reikia naudoti ant telefonu ja. Gal kas esate esate susidūręs su tokiu dalyku. Kažkaip paskutiniu metu pastebėjau, kad . Taip atrodo aktyvi antena plus santechnika. Korpusui puikiai tiko santechninė.


Aktyvios antenos schema. Stiprinimas atžvilgiu dipolio yra apie dBd. Zenkiukas wrote: Tai, kad pas bumeri t. Evairuotojo galiniu dureliu palangei berods radijos antena isvedziota. Antena gerai derinasi tiek su 50 . Tai ir pas tave turbut taspats, .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai