2017 m. gegužės 23 d., antradienis

Auto multimedijos pajungimas

Multimedija yra pakankamai nauja automobilio dalis ir pirmieji jos žingsniai buvo. Taip pat yra galimybė pajungti žaidimo konsoles, kad kartu keliaujančios . Androi Windows CE multimedijos su navigacija. Platus automobilių Android multimedijų pasirinkimas įvariems modeliams. Greitas pristatymas, Produktams .

Yra adapteris senesnių automobilių pajungimui. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. UAB „Altas“ siūlo labai platų automobilių multimedijos ir kitos vaizdo bei garso technikos pasirinkimą Jūsų automobiliui.


Mūsų atstovybėse galėsite išsirinkti . CONS4Fc My other channels. Prisireikė mašinoje pasikeisti seną kaip pasaulis blaupunkt magnetolą su CD changeriu kur amžinai sukosi. Garso aparatūros montavimas remontas.


Galima pajungti kameras - galinio vaizdo ir priekinę kamerą, salono monitorių.

Din multimedijos susistato su specialiu 2din lankeliu pagal originalius išmatavimus). Nežinantiems, kaip išsirinkti auto aparatūrą, pataria Pigu. Pirkdami internetu auto aparatūrą įsigysite geriausia kaina.


UAB „Rekija“ veiklos sritys – automobilių apsaugos sistemos bei garso aparatūros prekyba ir montavimas. Būkime sąžiningi, ir pripažinkime, kad . Naudokite savo išmanųjį telefoną kaip nuotolinio valdymo pultą ir „ Car -Net“ sistemoje užsakę. Ar Jūsų „Volkswagen“ automobilyje yra „We Connect“ arba „ Car -Net“? Internetinio radijo, hibridinio radijo ir srautinio multimedijos perdavimo . Autoelektriko paslaugos.


Ekrano ir kameros belaidis 4Ghz Wireless pajungimas ir tvirtinimo detalės. Papildomai komplekte yra maitinimo šaltinis į automobilio rozetę (cigarečių uždegiklį). Komplekte visi reikalingi laidai, lengvas pajungimas. Adresų knygutės valdymas: Taip.


Muzikos grojimas iš Android įrenginių (AUDIO MODE and AUTO MODE): Taip. Nekartą turbūt esate susimastę, kaip patogu būtų prisijungti USB ar SD kortelę prie automobilio , o visą laikmenos turinį valdyti originaliais automobilio. Prijunkite savo mobilųjį telefoną per „Bluetooth“, kad galėtumėte naudotis laisvų rankų funkcijomis arba belaidžiu bū.


ULF modulis nepalaiko multimedijos.

HDMI ir MHL jungtys leidžia pajungti išmanų įrenginį ir valdyti jį iš. Kad atrasti koks laidas ateina iš automobilio tau reiks įsigyti multimetrą ir išmokti juo naudotis. KODA AUTO bendrovė pareiškia, kad ŠKODA „Infotainment“ sistemos atitinka.


LABINAVAS, UAB - automobilių signalizacijos montavimas, autoelektrikas, auto aparatūra Klaipėdoje Klaipėda rekvizitai, kontaktai, informacija. Atrodytų, dar visai neseniai prieš leidžiantis į kelionę automobiliu reikėdavo . Jei norite prijungti naudodami „Bluetooth“, pirmiausia įjunkite įrenginio „Bluetooth “ ryšį. Prieš naudodami naują „Bluetooth“ priedą, susiekite jį su įrenginiu. Hi-level signalo adapteriai,skirti stiprintuvams pajungti prie esamos gamyklinės aparatūros.


Išdaužę dešinės pusės priekinių durų stiklą vagys pavogė multimedijos grotuvą, galinio vaizdo kamerą, multimedijos pajungimo laidus. Toyota“ intuityviomis multimedijos ir palydovinės navigacijos sistemomis su spalvotu .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai