2016 m. liepos 19 d., antradienis

Stalas transformeris su ratukais

Parduodamas mazai naudotas medžio masyvo stalas transformeris su patogiomis kedemis. Pirktas is Gintaro baldu. Mažas žurnalinis staliukas , lengvu rankos judesiu pavirs erdviu valgomojo. Gaminamas iš laminuotos. Staliukas turi ratukus.


Sulankstomas stalas transformeris užima mažai vietos ir esant būtinumui greitai transformuojamas į didesnį stalą. Spalvų pasirinkimas: nėra. Universalus daugiafunkcinis stalas - transformeris.


Esant aukščiausiai mechanizmų kokybei, jie nereikalauja jokios papildomos priežūros bei aptarnavimo. Pasirinkite komplektaciją! ABELIA CTS0BLACK apvalus stiklinis staliukas.


ADORA CT0WHITE stiklinis staliukas BALTAS. BAILEY BL1T01-Dstaliukas su ratukais. ALASKA (130÷176) mblc transformuojamas staliukas. ALIEN sg transformuojamas žurnalinis staliukas. AVERSA (cappucino) transformuojamas staliukas.


Su ratukais , nebraižo grindų dangos, lengvai rieda kilimu. Prekinis ženklas: ALTACOM. Moderniame interjere puikiai derės lakoniškų formų metalinis kavos staliukas. Išskirtinį efektą galite sukurti įsigiję kavos staliuką su stikliniu stalviršiu.


Stalas transformeris su ratukais

Dalis stalų komplektuojami su papildomomis lentynomis ar stalčiukais. Parduodamas tvirtas masyvus medinis stalas su ratukais lakuotu paviršiumi iš tų laikų kai. Deginto Maumedžio staliukas su ratukais. FUN DESK yra lengvai ir greitai surenkamas. Pagamintas iš plieno bei kokybiško plastiko.


Reguliuojamas stalo aukštis. Augantis vaikiškas stalas transformeris. NAUJA lova su rašomuoju stalu , stalčių bloku ant ratukų ir spintele. Kavos staliukas Penelope grafito spalvos, su ratukais.


Stalas transformeris su ratukais

Lovytė- transformeris 9€ Vaikiška lova Kuba 266. Komplektukai vaikams - staliukas ir dvi kėdutės, tai labai praktiškas ir. Medine maitinimo kedute – transformeris : tinkama maitinimui, kai kudikis sedi, . Plastiku dengtais ratukais bei rutuliniais guoliais terasos durys tiksliai bei tyliai valdomos bėgelių vėžėse.


Transformuojamas staliukas su ratukais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai