2016 m. liepos 11 d., pirmadienis

Akropolis kaunas akcijos

Akropolis kaunas akcijos

AKROPOLIO akcijos ir pasiūlymai. Pasirinkite jus dominančią kategoriją ir naršykite lengviau. MARŠKINIŲ RUDUO PAULINI. JAMAM nuolaidos jau paskelbtos!


Akropolis kaunas akcijos

Akropolyje vyksta nuolaidų akcija „Jamam“. Pastebėjau, kad dėl akcijos „Jamam“ rytoj visoms prekėms toje parduotuvėje. Technikų darbo laikas . Beauty Nail Express: grožio salonas, manikiūras, nagų lakavimas, pedikiūras, depiliacija, nagų priauginimas, auskarų vėrimas, kosmetologinės paslaugos, . TOP SHOP – tai parduotuvė, kurioje rasite televizijoje pristatomas ir reklamuojamas plataus vartojimo prekes. Jūs galite iš karto įsigyti populiarių ir Jums . DROGAS - didžiausias kosmetikos, grožio, sveikatos ir namų priežiūros priemonių tinklas Lietuvoje ir Latvijoje. MAXIMA akcijos , nuolaidos ir specialūs pasiūlymai.


Akcijos ir nuolaidos maisto produktams, gėrimams, namų ūkio ir kitų kategorijų prekėms. Mieli Klientai, Kviečiame Jus apsilankyti naujai atsidariusiuose Burzua grožio salonuose. Mus rasite Vilniuje, Mindaugo g. Reguliarūs savaitiniai repertuarai (nuo penktadienio iki ketvirtadienio) sudaromi ir skelbiami kiekvieną antradienį. Adresas : Karaliaus Mindaugo pr. Kaunas (PC HYPER MAXIMA).


Kokybiška avalynė vyrams ir moterims internetu. LT - didžiausiam avalynės tinklui Lietuvoje . DOVANA - TOTI F3ausinės. EDP - MAP OF THE HEART Pink Heart v. Kremas-gelis veidui LAHDE . Prenumeruoti naujienlaiškį naudinga, nes: 1. Gausi asmeninius pasiūlymus, nuolaidų kuponus.


Pirmas sužinosi apie mūsų akcijas , naujienas ir artimiausius . Jeigu sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite . Populiariausi papuošalai. Geriausi kelionių pasiūlymai internetu. Rytų virtuvės restoranas.


Pigios poilsio ir pažintinės kelionės, skrydžių bilietai, viešbučiai. Paskubėk, išsirink savo svajonių atostogas! Kas mėnesį vyksta gera akcija , nuolaida. Prekės, kurioms vykdomos akcijos : akiniai, akinių rėmeliai, akinių lešiai, kontaktiniai lęšiai. Kesko Senukai Lithuania“ – jau daugiau nei metų Lietuvoje veikiantis statybinių medžiagų, remonto ir buities prekių parduotuvių tinklas.


Solisun soliariumų adresai ir kainos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai