2016 m. liepos 22 d., penktadienis

Medvilniniai siūlai internetu

Medvilniniai siūlai internetu

Skies Light - tai aukščiausios kokybės medvilnės mezgimo siūlai , dažyti naturaliu indigo pagal įvairius dangaus spalvas ir atspalvius. Natūrali, nedažyta vilna. Nesiplaušuojantis akrilanas. Galime pasiūlyti įvairių siūlų mezgimui, skirtingų spalvų ir atspalvių, ir net gijų, iš medvilnės , avių ir kitų gyvūnų vilnos.


Medvilniniai siūlai internetu

Apsipirkite patogiai neiškeldami kojų iš . Parduodami mezgimo bei nėrimo siūlai internetu. Aukščiausios kokybės medvilniniai siūlai (1 medvilnė) iš Bulgarijos. Valyta, merserizuota, šukuotinė. Galima apžiūrėti ir įsigyti parduotuvėje Vilniuje, Smolensko g. Medvilnės pluoštas gaunamas iš medvinės žiedų. Scheepjes Catona - 1 merserizuotos medvlnės siūlas žaislų, interjero detalių , pledukų, rūbų, skarų ir kitų gaminių gamybai.


Kid Moheris - vilna - poliamidas 50g - 100m. MEDVILNĖS ir ALPAKOS siūlai. Mezgimo siūlai ritėse mezgimui rankomis ir mezgimo mašinomis. KUPRANUGARIO IR MERINO vilnos siūlai t. REGIA PREMIUM Bamboo mezgimo siūlai kojinėms.


Net ir itin karštą dieną dėvint medvilninius drabužius jaučiamasi puikiai. Iš medvilnės verpalų numegzti drabužiai maloniai dėvimi, patvarūs, paprastai skalbiami. VISKOZĖ - natūralus, tačiau dirbtinis (ne sintetinis! tiesiog išgaunamas pasitelkus inovatyvų cheminį būdą) pluoštas.


Yra švelnus, pralaidūs orui. Rudos spalvos medvilninis audinys (kaip perkelis). Ispanijos, Italijos, Vokietijos ir Skandinavijos. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. REBECCA medvilnė, viskozė.


Specializuotose parduotuvėse šiuo metu galima rasti iš tiesų nemažą siūlų. Pasiūto drabužio siuvimo siūlų kaštai sudaro tik iki procentų viso gaminio. Specialieji medvilniniai siūlai : Coats Creative tai itin stiprūs 1 medvilnės siūlai.


Gütermann medvilniniai siūlai Nr. Galimos dvi spalvos: baltas juodas N siūlas 5 1 grynos merserizuotos medvilnės , . Susegamas pilkas medvilninis megztukas ( Siūlų gijos). Sudėtis: medvilnė, viskozė, linas. Rekomenduojamas virbalų dydis: mm.


Medvilniniai siūlai internetu

Turime siuvinėtos medvilnės , puikių medvilninių audinių su elastanu,. Vykdome prekybą internetu. DROPS Cotton Merino - tai aukščiausios kokybės merino vilnos ir ilgo medvilnės pluošto derinys. Siūlai suverpti iš daugybės plonų gijų, vidutinio storumo, . Mažmenine ir didmenine siuvimo reikmenų prekyba Lietuvoje.


Anchor Muline medvilniniai siuvinėjimo siūlai , siuvinėjimui. Lielvardės juosta“ (Lielvārdes josta) Latvių sąmonėje jau senai tapo samprata, apimančia, įvardijančia nenuginčijamą .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai