2016 m. liepos 1 d., penktadienis

Kauno kolegija konkursiniai balai 2019

Stojamasis balas kinta kasmet. Minimalus konkursinis balas. Pasirašyta sutarčių bendruoju priėmimu. Per pagrindinį priėmimą. Kaune (NL, I) ir Tauragėje (NL).


Už to paties dalyko olimpiadą ar konkursą balas (didžiausias). Priimtųjų į universitetus ir kolegijas vidutinis konkursinis balas. METŲ STUDENTŲ PRIĖMIMO TAISYKLĖS. Kauno technikos kolegija ,. Priėmimo reikalavimai ir konkursinis balas. Konkursinio balo paskelbimas.


Lietuvoje įgijusiems vidurinį išsilavinimą. Stojimas į magistrantūros studijas baigus kolegiją. Skiltyje „Užpildytas prašymas“ pasitikrink savo konkursinį balą.


Verslo vadybos profesinis bakalauras. VADYBOS STUDIJŲ KRYPTIS . Dėl mažiausio stojamojo konkursinio balo į pirmosios pakopos studijas. Nacionalinio konkurso komisijoje - kolegijos lektorės. Jau galite pasinaudoti LAMA BPO konkursinio balo skaičiuokle. Būtent stojant į Burnos higienos studijų programą, konkursas yra didelis ir stoja su gana aukštais konkursiniai balais.


Universitetų mažiausias konkursinis balas. Papildomas priėmimas į universitetus: verslo atstovai pataria Kauną. Abiturientams, neperžengusiems minimalios konkursinio balo kartelės,. Vilniaus technologijų ir dizaino kolegija. Informuojame, kad šioje svetainėje.


Atkreipkite dėmesį į papildomas sąlygas, kurios gali pakelti Jūsų konkursinį balą. Klaipėdos valstybinės kolegijos Alumni klubas kviečia į kiną! Panevėžys Valstybinių kolegijų studentų skaičius Šiauliai Klaipėda Kaunas Vilnius.


Iš Signatarų stipendijų skiriama didžiausius konkursinius balus surinkusiems pirmakursiams, pasirinkusiems studijas . ELTA primena, kad mažiausias konkursinis balas stojantiesiems į valstybės. KTU, pagal aukščiausius konkursinius balus , pirmauja šiose socialinių mokslų. Jas pasirinkusių stojančiųjų konkursiniai balai yra vieni aukščiausių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai