2016 m. liepos 15 d., penktadienis

Parduodu vaikiska staliuka su kedutemis

Parduodu vaikiska staliuka su kedutemis

Pirkčiau naudotą vaikišką lego staliuką su kėdutm berniukui. Vaikiškas staliukas (aukštis 50cm) su dviem kėdutėm. Kokybiskas vaikiskas staliukas su kedutem.


Parduodu naufotą staliuką su . Visi vaikiskas staliukas skelbimai - vaikiskas staliukas skelbimų paieškos rezultatai Alio. Vilniuje skelbimas: Kompaktiškas staliukas su kėdutėmis. Pagamintas iš tvirto plastiko ir metalo . Prekių paieška pagal raktažodį vaikiskas staliukas el. Gaminu ir parduodu naują staliuka su kėdute 2-metų vaikui. Stalo ir kėdės karkasas iš naturalios medienos (be lako, be dažų), o viršus iš . MINNEN ir staliukas su kėdutėmis SUNDVIK.


Gerai islaikyta stipri, saugi pasidaro staliukas su kedute,galima reguliuoti nugara ir prisegti. Gaminame įvairių dydžių, formų bei spalvų vienetinius vaikiškus komplektukus su jūsų norima dekoracija ar mažylio vardu. Automobilinė kėdutė Maxi Cosi Axiss, 9-kg, Nomad Black.


Fiat 50 Maserati, Mclaren, Mercedes, Ferrari. Populiariausi ir universaliausi yra lauko baldų komplektai, kuriuos sudaro staliukas , keletas kėdžių ar fotelių. Norint, kad lauko baldai tarnautų ilgiau reikėtų. Buvo pirkta babycity už135€ nera kur sandeliuot tad parduodu Rūpinimasis vaiko saugumu . Kelioniniai baldai Pinguin Kėdutė Climber Stool (Mėlyna) - Turistinės kėdės. Staliukas su kėdutėmis , puikiai tiks tiek valgymui, tiek žaidimams.


Komplekte staliukas ir dvi kėdutės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai