2016 m. liepos 15 d., penktadienis

Google play paslaugos sustabdytas

Google play paslaugos sustabdytas

Jei kyla problemų, susijusių su „ “ programa, kuri buvo įdiegta įrenginyje jį įsigyjant, gali būti, kad problemos kyla dėl kitos vėliau į įrenginį atsisiųstos . Neina nueiti į jokius nustatymus, nes viska atkuriama iš naujo, toliau jau . Tai va turiu plancetini android kompiuteri pirkta nauja ir pries menesius, bet iskilo problemaa. Neveikia play ( android parduotuve ) ra. DELFI - Užsienio spauda praneša, kad „Google“ sustabdė. Google Play parduotuvės klaidų sąrašą ir, geriausia, keletą taisymų.


Google play paslaugos sustabdytas

Spauskite čia ir sužinokite „Telia“ specialistų atsakymą. Ką daryti, jei telefone nustojo veikti ar užstrigo kokia nors programa ir nepadeda telefono perkrovimas? Taigi negaliu naudotis šia programa. Ekrano atvaizdavimo tarp dviejų prietaisų sustabdymas. SMS žinutes ir užsakinėja įvairias paslaugas bei užmezga nelegalią prieigą prie . As istryniau netycia play paslaugas.


Programos ir paslaugos. Fone veikiančių programų sustabdymas. Registro elektroninė paslauga suteikia galimybę fiziniams asmenims duoti informacinių technologijų.


Google play paslaugos sustabdytas

Pavyzdžiui, bus labiau matomas prekes ir paslaugas siūlančių įmonių pavadinimas. Taigi, jūs išvalėte talpyklą, tačiau problema liko. Pabandykite ištrinti ir iš .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai