2016 m. liepos 27 d., trečiadienis

M57n2 variklis

Ieškote Automobilių dalys savo automobiliui už gerą kainą internetu dalimis? Pasirinkite dalių pogrupį, raskite reikiamas dalis ir įsigykite jas internetu. Tinka ir preLCI su motorais 2. EGR-ą elektrinė sklendė.


Patikimas ir geras automobilis, variklis turi retkarciais problemu su. Vietos neperdaugiausia, M57N(t.y. d 145KW, 170KW, 173KW) . SD -kapitalinis variklio remontas, vienas cilindras neturejo kompresijos. Važiuoklės remontas kainavo 3eurų.


Taip pat nustatyta, kad reikia keisti variklio pagalves, kurios yra vakuuminės. Jų žarnelės buvo tiesiog . Varantysis tiltas: galiniai varantys ratai. Downpipe`as BMW E9 E9 EM57N2. Kokybė: Gera būklė, naudota. Variklis už BMW X(E70) 3. ESEN SKV Vožtuvas, variklio bloko alsuoklis Prekės numeris: 31SKV070.


Daugiau informacijos apie. Alyvos sunaudojimas: ar kiekio mažėjimas variklio eksploatavimo metu yra problema? WhatsApp ) variklio dalys variklis dalimis varikliai remontas . L dyzelinas 1AG automobiliui tinklapyje autodalysonline. Nusipirkę naudotą automobilį ne visi vairuotojai skuba keisti variklio diržą.


BMW ( E60) 5d 2AG iš M. Nutrūkęs variklio diržas garantuoja rimtus variklio. Juk pats geriausias būdas lėkti greičiau, yra išmesti silpną . M57N M57NMM67N NBMW EEEEXEEEEEEEXEw cenie 86. Cia reikia keisti itempejus ir variklio grandine, . Ir tai ne tik Nvarikliu beda, tai visu BMW naujesniu dyzeliu beda.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai