2016 m. birželio 24 d., penktadienis

Mylios i km

Keisti vienetus mylia į kilometras (mi— km ). Kiek km sudaro angliska mylia ? Dar yra jūrmylė, kuri lygi km. Skaičiuotuvas, verčiantis mylias į kilometrus. Mylių-KM, F°-C° keitimas. Tereikia įvesti mylių skaičių ir vieno mygtuko paspaudimu sužinosite kilometrų atitinkamą skaičių. IS jo nustatome, kad lietuviskos mylios yra km.


Panasus rezultatas gaunamas , atlikus skaiciavimus su kitais Gerardo Merkatoriaus Lietuvos zemelapiais . Matosi, kad skalė yra km , bet ji neryški, nepšviesta. Ar yra kokia kombinacija pakeitimui? Matau tik vieną mygtuką, . Kaip su VAGu skydelyje pakeisti mylias į kilometrus. PUŠŲ MYLIA - mylios iki jūros apartamentai su terasa pušyne,.


Nidos autobusų stotis ~ 1. Klaipėdos autobusų sotis ~ km. Paskaičiuota, jog nuo Veliuonos iki Lutocino 6mylios (apie 70km ). Kariuomenė per dieną vidutiniškai gali nužygiuoti 2–mylias (apie 20–km ). Affidea“ km bei km bėgimuose ar . Vidutinis automobilių greitis Londono keliuose yra vos mylios per. Vienas pažystamas pradėjo. Pagal svedus, svedu mylia = km.


Mylios i km

Pėdos (tarp.) Pėdos (JAV). Pirmiausia žinokime, kad tokie ilgio matų vienetai kaip pėda, colis, mylia , jūrmylė ir jardas yra . Vaikų bėgimo startas (5metrų) 10:val. Sonata Milušauskaitė, Pr. Reikėtų pažymėti, kad mylios vertė labai skiriasi įvairiose pasaulio vietose nuo km iki 1km. Be to, dar XVIII amžiuje Europoje buvo apie matavimo . Planuojamas laikas: ~valandų.


Praradau telefoną ir gps Lenkijos pasienyje, . Olimpinės dienos renginiai. Keičiama LED spalva, atliekami reikalingi kodavimai. Japonai užsimojo iš peties ir nusprendė nustelbti šiuo metu aukščiausią planetos pastatą Burj Khalifa Dubajuje (Jungtiniai Arabų Emyratai).


Mylios i km

Pavel Trcala iš Čekijos. Maršrutas: Miami - Florida - Savannah (Georgia) . Juodeliai (Jodele), Kalvarijos seniūnijos margai, tarp PV ir ŠV mylios ,. Už jo į PV už km yra Kreivukės (Krzywa) kaimas. Whitehorse yra 1mylių į šiaurę nuo Skagway, esančio 1mylios į šiaurės vakarus.


Carcross kaimelio, esančio už 1mylių (ar km ?) į šiaurę nuo Juneau. Pastebėjo gyvenvietę – tai buvo Flatas, mylios (1km ) nuo McGratho ir 3mylių (4km ) nuo . Hildesheime (VFR) pagerino Europos km (min 2s) ir km. Kauno manieže - pasaulio mylios ėjimo uždarose patalpose .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai