2016 m. birželio 27 d., pirmadienis

Siulai kartopu

Siulai kartopu

Siūlai yra vidutinio storio, todėl juos galite naudoti įvairiausiems mezginiams! Sudėtis: akrilanas,. Tai Turkijos gamintojo siūlai skirti žaisliukų nėrimui (Amigurumi). Kartopu Amigurumi, g. Melanžiniai vidutinio storio švelnūs siūlai.


Siulai kartopu

Paskutiniai vnt puikių KARTOPU KETENLI YÜN siūlų su nuolaida. Valerio scanu imitazioni. Mezgimo siulai kartopu. Walton emergency dental. Rico Ricorumi dk - minkšti ir matiniai medvilnės mezgimo siūlai.


Jie susukti į gramų kamuoliukus ir skirti amigurumi žaisliukams nėrimui. Galima apžiūrėti ir įsigyti parduotuvėje Vilniuje, Smolensko g. Galime pasiūlyti įvairių siūlų mezgimui, skirtingų spalvų ir atspalvių , ir . Sveiki atvykę į Siūlų IŠPARDUOTUVĘ. Taip pat rekomenduojame aplankyti siūlų gamintojų internetinius puslapius ir pasitikslinti sudėtis ir spalvas.


Siulai kartopu

Patys geriausi medilvinės siūlai žaisliukų nėrimui Gazzal Baby Cotton dabar su nuolaida! Išskirtiniai pusvilnės ir lino siūlai KARTOPU Ketenli Yün. Margaspalviai mezgimo siūlai.


Turbūt taip mąstė ir Opal siūlų kūrėjai, nusprendę perkelti Friedensreich Hundertwasser paveikslų spalvas į kojinių siūlų kolekciją. Belieka išsirinkti labiausiai .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai