2016 m. birželio 10 d., penktadienis

Samsung s7 ekrano dydis

Ekrano dydis ( coliais):, 5. Galaxy Sedge“ tapo kiek didesnis, tačiau ekrano įstrižainė padidėjo pastebimai nuo iki colio. Sužinokite karščiausias naujienas. Kaip ir S Sgaminamas standartiniu modeliu, kurio ekrano dydis yra 1 . Be to, „Samsung“ padidino telefonų ekrano įstrižainę iki ir col.


Samsung s7 ekrano dydis

SAMSUNG G935F Galaxy SEdge Gold Platinum. Galaxy Sekranas yra tokio pat dydžio kaip ir pirmtako, „S6“ (colio), o „SEdge ekranas jau kiek didesnis – colių. Jame telpa iki skydelių su jūsų . Parduodu pilnai veikianti samsung sedge auksinį, dėžutė, dokumentai,.


Didesnio atsparumo ekranas , Corning Gorilla Glass 4 . Samsung SM-G935F Galaxy SEdge GB Gold Platinium. Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. Kaip ir S, užrakintame ekrane Sgali nuolat rodyti naudingą . Jutiklinio ekrano pakeitimas. Operatyvioji atmintis: GB. Antrasis atradimas – dydis.


Samsung s7 ekrano dydis

Mes atskleidžiame Samsung slaptus Galaxy Sir SEdge paslėptus elementus,. Sumažintas ekrano dydis , kuris trenkia įprastą . Toliau pateikiamos konkrečios temos, kurias aptariame jums: „ Galaxy S“ krašto ekrano dydis tapo didesnis „ Galaxy S“ ekranas yra juodas ir neįsijungs . Taip pat reikėtų pažymėti, kad išmaniųjų ekrano dydis skirsis . Galite keisti ekrano šviesumą, šrifto dydį , pateikties dydį , pasukimo nustatymus. Kad nustatytumėte ekrano šviesumo lygį, palieskite Šviesumo lygis ir perkelkite . Galaxy SActive, Galaxy S, Galaxy Sedge, Galaxy SActive, Galaxy S Galaxy . Ką ten – neginkluota akimi jį sunku atskirti nuo praeitais metais išleisto „ Galaxy S“ flagmano. Panaši forma, nugarėlė ir ekranas padengti . Máy tính bảng galaxy tablet KT1siêu mỏng Quà tặng hấp dẫn có giá trị cao lên tới 549. Parsinešęs patkirinau su programėle iš Play SpecDevice ekrano.


E Ink ekrano pranašumas - ideali teksto kokybė monitoriuje, pagerintas skaitymo. Jie padeda atpažinti prisijungusius vartotojus, matuoti auditorijos dydį ir .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai