2016 m. birželio 16 d., ketvirtadienis

Medvilniniai siulai

Skies Heavy - tokie pat aukščiausios kokybės medvilniniai siūlai , dažyti natūraliu indigo kaip ir Skies Light, tik storesni. Light Coral - medvilniniai nėrimo-mezgimo siūlai. Prekės kodas: Catona-264.


Pristatymo terminas: 1-d. Medvilniniai nėrimo siūlai Kajavienspalviai. Spauskite Daugiau ir pasirinkite spalvą bei nurodykite kiekį.

Parduodami mezgimo bei nėrimo siūlai internetu. Aukščiausios kokybės medvilniniai siūlai (1 medvilnė) iš Bulgarijos. Valyta, merserizuota, šukuotinė. DROPS Paris siūlai tai – 1 šukuota medvilnė. Tai pralaidūs orui ir gerai drėgmę sugeriantys . Mezgimo siūlai ir gausus siūlų mezgimui asortimentas mūsų elektroninėje parduotuvėje.


Galime pasiūlyti įvairių siūlų mezgimui, skirtingų spalvų ir atspalvių , ir . Dar penkių spalvų siūlų likučiai.

Rating: Džiaugiuosi atradusi Jūsų parduotuvę. Siūlų storis - tex x3. REBECCA medvilnė, viskozė. Ploni medvilniniai nėrimo siūlai už gerą kainą el.


Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. MEDVILNINIAI SIŪLAI DAŽOMIEMS GAMINIAMS. Paskirtis : dažomiems gaminiams iš medvilnės, lyocelio ir poliamido.


Aukštos kokybės Yarnart Flowers medvilniniai mezgimo siūlai. Anchor siuvinėjimo siūlų paletė (spalvynas), spausdinta . Tiekiame 1 medvilninius Nr. Spalvos - balta ir natūrali. REGIA PREMIUM Bamboo mezgimo siūlai kojinėms.


Turime siuvinėtos medvilnės, puikių medvilninių audinių su elastanu, batistinio. Rekomenduojamų virbalų nr. MT Maxi akcija - kamuoliuko kaina tik € ! Galima apžiūrėti ir įsigyti parduotuvėje Vilniuje, Smolensko g. ACC1medvilninis siūlas.

Ispanijos, Italijos, Vokietijos ir Skandinavijos. Lielvardės juosta“ (Lielvārdes josta) Latvių sąmonėje jau senai tapo samprata, apimančia, įvardijančia nenuginčijamą . Natūralūs medvilniniai siūlai Storis mm. Posts about medvilniniai siulai written by Milda G. Itališki verpalai pasižymi aukšta kokybe, ryškių bei pastelinių atspalvių, įdomių fakrūrų įvairove. Naudojami natūralūs pluoštai išdirbti naujausių technologijų . Anchor Muline medvilniniai siuvinėjimo siūlai , siuvinėjimui. Jų audimui naudoti siūlai, pagaminti iš ūkyje užaugintos žaliavos: linų, naminės avių vilnos, kanapių.


Prasčiausios lovatiesės . Iš siūlomų audinių siuvami lininiai gaminiai, rūbai. Pateikiant užsakymą, komentar. Paklodės pakraštys, nertas vąšeliu iš balintų lininių siūlų, kapėdėlių ir kvadratukų.


Amerikoje medvilniniai siūlai tapo plačiai prieinami ir nebrangūs.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai