2016 m. birželio 15 d., trečiadienis

Lietuviu dizaineriu paltas

Tai įkvepiantis, kruopščiai atrinktas, mus sužavėjusio dizaino , mados ir literatūros rinkinys. LE SLAP unikalaus dizaino džinsinis švarkas su prisegama kailio apykakle. EGYBOY originalaus lietuviško dizaino džemperis VOGUE. Adrika yra sukauptos patirties, meilės rūbams ir atsidavimo savo darbui rezultatas.


Išskirtiniai moteriški paltai ir puspalčiai iš itin kokybiškų Itališkų kašmyro ir alpakos vilnos audinių. Paltai pagal užsakymus.

Jei esi dizaineris , kūrėjas, tinklaraštininkas ar tiesiog įdomus ir kūrybingas žmogus – kviečiame su mumis susisiekti ir prisijungti prie smagios mūsų komandos! Jei prie AndMore programos jau prisijungėte įprastinėje parduotuvėje, registracijai el. Spalva realiausia antroje nuotraukoje. Lietuvių dizainerių paltas drobė su vilna.


Lietuvos dizainerių darbų: nuo aprangos ir aksesuarų iki baldų ir interjero detalių. Madingi, stilingi, elegantiški. Pirkti internetu - boutiqueguru. Tai lietuvių dizainerės, rankų darbo drabužiai, kurti įvairioms progoms ir kasdieniam ar nepriekaištingam ofiso įvaizdžiui sukurti.


Rodyti parduotuvės prekes (10).

Juodai baltas paltukas, be defektu, tinka pavasariui ir rudeniui. Dėvėta vieną kartą, labai geros. Visai nesvarbu, kokio stiliaus šalininkas esate, kokios spalvos aprangai teikiate pirmenybę, tarp . Stiliaus gidas: paltų tendencijos, madingiausių šio sezono modelių. Aukcione dalyvaujantis „Ombre“ paltas įkūnija visas šias savybes, . Megztiniai ir kardiganai. Suknelės ir kombinezonai.


Marškiniai ir palaidinės. Vilna 1 Patogus, nusegamas kapišonas. Pilkos spalvos įlemenuotas žieminis paltas , mažai dėvėtas, 1 vilna, pamušalas su sintipono pašiltinimu, kapišonas ir dvi kišenės, labai geros būklės, kaip . Intuicija ir talentas drabužių bei papuošalų dizaino srityje nuvedė ją į „Nina. Robert Kalinkin Fashion House - Make a Statement.


LT DIZAINERIŲ IŠPARDAVIMAS persikelia į VILNIŲ. SAVITI paltai , suknelės bei kardiganai dalyvauja! Išpardavimas Vilniuje vyks Trakų g. Praėjusiais metais perkamiausias renginio drabužis buvo paltas , todėl jiems . Teddy Bear“ paltus vejasi kailio apdaila.


Taip pat verta įsigyti klasikinį paltą ar kokybišką odinę striukę. Paryžiaus dizaino savaitėje buvo pristatyti šie lietuvių dizainerių darbai:.

Dizaineriai : March design studio. Lietpaltis – Credo in Te – TENYL 337. Beveik kiekvieną sezoną dizaineriai stengiasi įtikinti lietuvius, kad.


AliExpress“ lietuviams yra gerai žinoma elektroninė parduotuvė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai