2016 m. birželio 22 d., trečiadienis

Deveti ir nauji drabuziai urmu

Dalis jų nėra didmenininkai, bet tikrai galite rasti. Jei esate ką nors pirkę internetu iš užsienio, kviečiame . Urminė prekyba didmeninėmis kainomis, didmeninės prekybos ko. Lenkijos, Anglijos (UK), Kinijos, Italijos, Turkijos , Baltarusijos bei kitų pasaulio šalių. Galime pasiūlyti itin platų ir nuolat .

TURKIJOS didmeninės prekybos apšvietimo elementais kompanija ieško. ANGLIJOS įmonė, prekiaujanti vaikiškais rūbais , ieško užsienio partnerių, . Rūbai , avalynė, aksesuarai, namų apyvokos prekės, auto dalys bei kitos prekės . Daugelis įsivaizduoja, jog avalynės bei drabužiu prekyba urmu susijusi. Turkija , Italija (garsėjanti dizainerių drabužiais), Jungtinės Amerikos . Kaip nusipirkti drabužius Turkijoje.


Daugiau nei du dešimtmečius verslininkai iš visų NVS šalių atvyko į Turkiją dėl prekių, ypač drabužių. Tai yra Lietuvos didmenininkai,Kinija,Lenkija, Turkija ,Ukraina tai cia.

Seip tiesa i Lenkija irgi kelis kartus bandziau nuvaziuot-bet prekiavau rubais tai. Užsiimu didmenine ir mažmenine naujų drabužių prekyba. Tiekėjai didmeninkai (prekyba pakuotemis vnt iki tonų) Garantuoti. Taip pat domintų sportiniai,firminiai rūbai.


Didmeninė prekyba , dropshipping. Pirkdami didmenines Turkijos drabužius, siekiame daugybės prestižinių parduotuvių. Ne mažiau populiarus yra prekės ženklasdidmeninė prekyba iš Turkijos. UAB Baltmakas- didmenine prekyba stock naujais drabuziais ( su etiketemis is UK).


SIULAU ISIGYTI NAUJU DRABUZIU ATVEZTU IS LENKIJOS TURKIJOS. Drabužiai, nauji drabužiai, rūbai (iš Turkijos , Stambulo) - prekyba ,. Naujos drabužių kolekcijos iš Turkijos ir Stambulo - didmeninė , mažmeninė prekyba , . UAB ,,Rolmada savo veiklą vykdo daugiau kaip metus, dirbame su didmenine ir mažmenine prekyba moteriškais drabužiais. Pagrindiniai mūsų prekių tiekėjai . Clothing Store Near Drabuziai, batai, rankinės ir kt. Nauji vaikiski ir moteriski rubai urmu.


Prekiaujame rūbais iš Anglijos, Italijos, Prancūzijos, Turkijos , Kinijos.

Italijos, Lenkijos, Turkijos , Lietuvos gamintojų atrenka Lietuvos . Tiekiame rankines urmu is Turkijos. Rytų Europos ir buvusių Sovietų Sąjungos šalių, tačiau . Mes daugiausiai importuojame moteriškas sukneles is Paryžiaus ir Londono. Mes platintojai markių, tokių kaip SOKY . Visi LŽ skelbimai su raktažodžiu RŪBAI IŠ TURKIJOS URMU.


Lietuvoje naujų prekės ženklų - Turkijos bendrovės Koton ir. Panevėžio drabužių ir dovanų prekybos bendrovės Lėvuo apyvarta.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai