2016 m. balandžio 21 d., ketvirtadienis

Kaip atkoduoti ford magnetola

Na bent jau musiskiuose FF tai nusiima mygtukai is 6. Gal tada ir foto rastum internete ar pats nufotkintum? Anksciau veike ar neseniai . Magnetolos kodas per minutes! Per salcius isemiau akumuliatoriu, o kai idejau atgal magnetola nebeveikia, nes reikia ivesti koda.


Kaip atkoduoti ford magnetola

Koda as zinau is triju sakaiciu, bet kaip ivesti . Ir pas mane tokia problema,pekeiciau akumuliatoriu ir magnetola uzsiblokavo. Sveiki o kaip atkoduoti ford magnetola , gal zino? Vešti pas meistrų tikrai nereikės. If the car battery has been disconnected or radio has been reinstaled.


Kaip atkoduoti ford magnetola – šiame forume rasi temų, atitinkančių tavo ieškomą žodį. Pasisakyk forume pats ir sužinok kitų . Viskas apie automobilius. Grupėje draudžiama keiktis ir įžeidinėti kitus. Jeigu kam netycia pasimete,ar pamirsot originalios magnetolos koda rasykit bandysiu padet. Becker,blaupunkt, ford a-l-m-c series,hyunday . Visi ford magnetola skelbimai - ford magnetola skelbimų paieškos rezultatai Alio.


Kaip atkoduoti ford magnetola

Tikriausiai reiktu pridurti, kad automobilis ir pati magnetola randasi Jungtinese Karalystese. Ar galetum Alpine 2TFMF711AB atkoduoti ? Fiat radija, Rover radija. Honda radija, Seat radija. Hyundai radija, Skoda radija.


Ford radija, Saab radija. Jaguar radija, Subaru radija. Kia radija, Suzuki radija. Jei šios kortelės neturite tuomet teks radiją atkoduoti pas .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai