2016 m. balandžio 12 d., antradienis

Audio ausines

Audio ausines

Parduotuvėje turime daugiau nei modelių. Touch control ausines (lieciami mygtukai)(nuo 25eur) Poruojasi su aplikacija! Pigesnes alternatyvos neturi touch control, nesijungia su aplikacija. Laiko patikrinta kokybė, subalansuotas garsas. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!


Audio -Technica ATH-M50XBT. AUDIO - TECHNICA ausinės su nuolaidomis, akcijos, išpardavimai. Mėgstama muzika mėgaukitės tinkamai – kokybiškos ausinės įvairiai veiklai. Užeikite ir išsirinkite tinkamiausias jau dabar!


Užrdaro tipo ausinės , ohms, dB SPL, m tiesus laidas. Daugiau nei 6skirtingų ausinių modelių – tikrai rasite jums tinkamiausias. Aukštos kokybės uždedamos aplink ausis belaidės, garsą slopinančios ausinės. Rinkitės kokybiškas didelės raiškos „Sony“ ausines dėl patogumo, stiliaus ir.


Patobulinkite turimą įv. Samsung“ asortimentu: garso priedais, pvz. Didžiausias sennheiser, koss ausinių pasirinkimas mažiausiomis kainomis! Bluetooth“ laisvų rankų įranga.


Ausinės skirstomos pagal signalo perdavimo būdą į laidines ir belaides ausines. Užsiimdama profesionalių laidinių ir bevielių ausinių , . Mums yra svarbūs Jūsų atsakymai į kiekvieną klausimą, nes tik taip galima susidaryti vaizdą apie bendrą audio ausinių naudojimą ir vertę. Visi audio ausines skelbimai - audio ausines skelbimų paieškos rezultatai Alio. Gero garso ausinės muzikos klausymui, pokalbiams su draugais ar žaidimams. Rinkitės iš naujausių modelių, bevieles ar su laidais, iš plataus stilių bei spalvų . AKG EK3ausinių laidas.


Audio ausines

Sennheiser CX2Street White ausinės. Nevaržykite savęs… šveskite ir klausykitės . Denon Salonai – didžiausias audio -video pasirinkimas, stereo, namų kinas, kolonėlės, ausinės , priedai AV. Naudojimosi instrukcijų knygelė. Lietuvos įmonių katalogas. Garso reguliatorius: Ne, . JBL yra Amerikos kompanija, gaminanti garsiakalbius, ausines ir susijusius elektronikos.


Pumpurėliai - tai ausinės , kurios iš tiesų yra pumpuro formos ir kišasi į išorinės ausies kanalėlį. Ausinės ir mikrofonai – pagrindiniai įvesties ir išvesties įrenginiai, kuriuos naudojame kone kasdien. Muzikos klausymuisi, kompiuteriniams žaidimams ar tiesiog . Designed for studio , broadcast and mobile applications, the ATH-M60x on-ear professional . Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus.


Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai