2016 m. balandžio 1 d., penktadienis

Dovanojami pekinai

Dovanojami pekinai

Parduodami pekinukų veislės mažyliai. Savarankiški, valgo patys. Berniukas 80€, mergaitės po 60€. Paieškos šunys, pekinai rezultatai. Dovanoja pekino mišrūną.


Dovanojami pekinai

Pamiršote prisijungimo vardą? Skelbimai - parduodami šunys, dingę šunys, rasti šunys, dovanojami šunys,. Pirkciau pekinu kalyte tokia kaip nuotraukoje parodyta,tik spalva gali buti ir kitokia . Priimtume ar nebrangiai nupirktume Pekinų kalytę-Priimtume ar nebrangiai.


Labai miela, draugiška, rami kalytė. Pekino mišrunė, nedidukė, apie metų amžiaus. Gabana tarsi du pekinai kartu sudėjus panašiai tokio dydžio į ilgį, bet ne ką daugiau už pekiną į aukštį.


Abiems reikia namų ir jei ne to paties . DOVANOJAMI labai mieli misrunai pekinukai ! Neseniai pradejo kaltis dantukai. Vilkyčiai Lapkričio 12d. Pekinas veislės šunų, šuniukų skelbimai, pasiūlymai, kainos.


Jis mažutis pekino mišrūnas, su dideliu pekinišku charakteriu:) Kaip man . Mazyliams ne daugiau savaityciu. Ateik ir apsilankykite mūsų svetainėje, jau tūkstančiai . Nykstukiniai Pekinai nuostabiai grazus sunys rudos spalvos, sveriantys iki kg. Juodos ir rudos spalvos,abu tėvai sveiki grynaveisliai pekinai , suniukai labai išpuoselėti,. Pasiklydę, dovanojami ,parduodami,perkami šunys.


Dovanojami pekinai

Londono ir Dagenhamo valdžia sugalvojo naujovę, kuri padės kovoti su savo augintinių „dovanėlių nesurenkančiais gyventojais. VšĮ – dovanojami , rasti ir dingę šunys, katės ir kiti gyvūnai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai