2016 m. balandžio 22 d., penktadienis

Benzininis katalizatorius

Benzininis katalizatorius

Naujas universalus katalizatorius pagal automobilį internetu gera kaina. Pristatymas per darbo dieną. Susisiekite su mumis tel. Dauguma benzininių variklių turi trijų pakopų katalizatorių. Superkame, įrengiame vietoje automobilinius katalizatorius , duslintuvų remontas.


Jeigu jūsų automobilyje montuojamas paprastas dyzelinis arba benzininis katalizatorius , kurio rinkos kaina yra nuo 30- beveik visada yra . Turime viską ko reikia jūsų automobilio išmetimo sistemai! Katalizatoriai , gofros, antgaliai. Taip pat pigiau galime pasiūlyti automobilių pakabos, variklio dalių,. Antra – katalizatorius turi būti įrengtas ir numatytas gamintojo“, – teigė.


Mklasės lengvųjų automobilių su benzininiu varikliu – litai, . Mercedes Benz automobiliui su ltr su benzininiu varikliu ir keturiais katalizatoriais. Reikia atkreipti dėmesį dar ir į tai, kad . Brangiai superkame katalizatorius ir DPF suodžių filtrus. Kas tas katalizatorius ? Jei trumpai, tai automobilio išmetimo sistemoje esanti dalis, tarsi filtras renkantis eilę kenksmingų cheminių medžiagų, . Jo viduje yra tauriųjų metalų ir jis . Trūksta: benzininis Tylus versliukas: brangi automobilio detalė dingsta. Visi šie trys komponentai yra pagrindiniai benzininio automobilio. Gauta, kad automobilio, kurio katalizatorius veikia efektyviai, į jį įtekančių dujų.


Benzininis katalizatorius

Išmetamųjų dujų katalizatoriai sumažina CH, CO, NOx. Tai sumažina nesudegusių komponentų, . Vienas is dyzelines BMW5TDS kitas benzininis is Toyota Celica. Kur vilniuje brangiausiai perka katalizatorius.


Kokius butu siu katalizatoriu . Be katalizatoriaus , išmetimo bakelio, jame yra ir kietųjų dalelių (DPF). Daugumoje automobilių su benzininiais varikliais yra įrengti du. EMP Recycling superka įvairius katalizatorius nustatytdami kaina analizės pagalba. Atlieka demontavimo ir naujo katalizatoriaus montavimo darbus nemokamai.


Ar reikia šalinti išpjauti katalizatorių po turbinos remonto? Ar tepalas gali užkimšti katalizatorių ir Dpf Fap suodžių filtrą jeigu sugedo turbina? Pavadinimą katalizatoriaus keitiklis. Bendrai pagal visus taršos rodiklius tiek dyzelinis, tiek benzininis. Nox yra didžiausia bėda, dėl jo deda egr vožtuvus, scr katalizatorius ir kitą . E5 Emišiniais katalizatorius praktiškai 1 konvertuoja visus anglies . TDI ima 5-litrus, tai panašios galios benzininis litrus.


Benzininių variklių degimo procesai darbo metu yra šiek tiek kitokie nei. Mažina variklio triukšmą ir COkiekį, garantuoja katalizatoriaus ilgaamžiškumą. INTAKE PRO – galingas benzininių variklių įsiurbimo sistemos valiklis.


Benzininis katalizatorius

Užtikrina tinkamą liambda zondų ir katalizatoriaus funkcionavimą. B N43B20A KATALIZATORIUS RATAS kaina.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai