2016 m. balandžio 8 d., penktadienis

Samsung s8 ekrano keitimas kaina

Telefono ekrano keitimas. Svarbu: tikslią taisymo kainą ir laiką pateiksime po techninės patikros. Apsauginio stikliuko klijavimas, nuo €. Samsung Sekrano keitimas.


Išgaubto apsauginio stikliuko klijavimas (stikliukas dengia visą ekrano plotą, klijuojamas UV klijais per visą plotą), €. Lietimui jautraus stikliuko keitimas. Ekrano ir liečiamojo paviršiaus komplektas. Smart Master internetinėje svetainėje pateikiama jau su . Pirminės diagnostikos metu, kol nėra suderinta remonto kaina , nebus iš telefono. Visi samsung sekranas skelbimai - samsung sekranas skelbimų paieškos. Jeigu sudužo SAMSUNG telefono stikliukas, o ekranas rodo ir reaguoja - nebūtina keisti visą ekraną!


Tik išorinio stiklo keitimo kainos negalime nurodyti, nes tokios paslaugos. Gedimas ir remonto kaina. Užrakinimo mygtuko keitimas, €. Atsakymą žinome mes – ne tik gera paslaugos kaina , bet ir trumpas jos suteikimo laikas. Sužinokite kokia kaina susitaisysite savo įrenginį. Jis ne tik puikiai veikia, bet ir gražiai . Huawei Pekrano ir galinio stikliuko keitimas.


Detalę teko užsakinėti iš gamintojo, kaina su pakeitimu 30eur. Vilniuje, šaunus aptarnavimas ir tikrai geros kainos. Garantinių, negarantinių telefonų taisymas - visos mobiliųjų telefonų taisymo paslaugas, patirtis virš metų! Kaina nurodyta su keitimo darbais.


Jei įrenginį pristatysite patys į mūsų . Duos ženklu) (pilkas) (aukšta kokybė). Sveiki,domina sony xperia zekrano keitimo kaina ,aciu. Taisymo su draudimu kaina priklauso nuo Jūsų draudimo bendrovės taikomos . Ekranų keitimas, stiklų klijavimas.


Samsung s8 ekrano keitimas kaina

Krovimo lizdų remontas. Norite sužinoti remonto kainą ? Visą Infinity displėjaus plotą dengia nepaprastas ekranas , kuris užeina ant telefono kraštų, taip. Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu . Greitas bei kokybiškas. Išmaniojo ekrano draudimas – kartu su nauju BITĖS planu. Kokias žalas atlygina ekrano draudimas?


Draudimas atlygina žalą tik:. Kiek kainuoja draudimas? Atliekami darbai ir jų kainos. Galinės kameros keitimas, 16€. Galaxy S“ ekrano keitimo kaina.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai